Nervi de otel
![]() ![]() ![]() ![]() |
Nervi de otel
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
era bazat pe zid omu
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
![]() |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
da' de ala care a filmat toata faza ce parere aveti?... a lasat camera de filmat pe un postativ (probabil tot pe un zid) si apoi a luat-o-n mana sa filmeze "dezastru'"
![]() |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca nu a constientizat evenimentul!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
Se vede din film ca omu; nu este la primul eveniment de genul acesta. Sunt 100% sigur ca a ales locul special pentru a fi protejat. Nu cred ca este vorba ca nu a constinetizat ci mai degraba ca are un sange rece si experianta in accident in apropierea lui. Este fotograf adevarat....asta cred ca ar fi in stare sa fotografieze si un glont in timp de vine sper el
![]() |
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
nycbmw |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 14 January 08 From: Bucuresti ![]() |
cum ar fi trebuit sa reactioneze ? sa o ia la fuga ? mi se pare o reactie cat de cat normala daca pui ratiunea inaintea instinctului.Omul stia ca are zidul acolo.
Partea ca primul lui gand a fost sa faca poze ... no comment |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Irish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
Prea tare ,ala cu masina sa facut praf si asta mai facea si poze
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
1.8 Dynamique
- BC 05 JMU
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 15:27 |