Vreau sa cumpar un produs din USA, La ce riscuri ma expun?
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa cumpar un produs din USA, La ce riscuri ma expun?
ionutctn |
![]()
|
||
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
garantia..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Dioxina ? ... a stai ca asta era Irlanda
![]() Daca e ceva de imbracat nu merita diferenta de 100 lei pentru ca nu poti proba, la fel si daca e ceva electronic, risti sa vina cu ceva defecte. Daca diferenta era mai mare merita, dar pentru 100 lei eu nu m-as complica, plus ca dureaza mult mai mult pana ajunge. This post has been edited by Shush: 12 Dec 2008, 15:35 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Este un produs electronic.....
![]() La partea cu garantia m-am gandit si eu.... ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Ai uitat ca statul roman o sa te vamuiasca.
Un coleg de-al meu, si-o cumparat un Mac din state. A venit cu el in Romania, si fiindca a schimbat avionul in Milano, era venit de pe teritoriul EU, nu l-au batut la cap. Si a descoperit ca wireless-ul (a.k.a airport ![]() Later: Acum l-am intrebat. O trebuit sa plateasca TVA. 5 milioane pentru un macbook Pro Un alt coleg de-al meu, a comandat un aparat foto pe film din state. I-a fost vamuit de romani ca fiind aparat digital. Scandaluri, injuraturi, iar distractie. Do YOU feel lucky? This post has been edited by bucatzel: 12 Dec 2008, 17:42 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Riscul maxim este ca acel site, sau doar anuntul, sa fie al unui pirat din Romania. Vinde orice sub pretul pietei dar nu expediaza nimic..Nu-i cam mica diferenta sa se merite, avand in vedere si socurile pe care le poate suporta in calatorie?
|
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
loganfan2008 |
![]()
|
![]() Volvo Group: Members Posts: 392 Joined: 6 May 08 ![]() |
QUOTE(ionutctn @ 12 Dec 2008, 15:26) ...as vrea sa cumpar de pe un site din USA care trimite in toata lumea un produs care la noi in tara costa nou in magazin 753 ron iar daca as cumpara de la ei cu tot cu costul transportului duce undeva la 610 ron QUOTE(ionutctn @ 12 Dec 2008, 15:44) zi-ne din prima, despre ce e vorba?.... PS: poate ca am eu de vanzare acel produs electronic ![]() |
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
nca |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 29 July 08 ![]() |
Daca platesti prin PayPal, atunci poti sa stai linistit pentru ca nu-ti poate fura banii.
|
--------------------
FIAT
BRAVO
2008 Emotion 1,4 T-Jet 120CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 18:35 |