Profesionisti !
![]() ![]() ![]() ![]() |
Profesionisti !
Solon |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
solon nu prea vad ce e de ras aici.......
uneori imi dau seama ca am avut noroc sa ma nasc in romania..... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Arhi, sa ma scuzi!
Eu sunt pe jos de ras! Dupa ce ii aduni pe toti si vezi in ce hal sunt, de ce te mai chinui sa-ti faci armata! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pai...paote ei nu vor armata...si sunt pusi cu forta.... rusi americani..pakistanezi..etc etc.... ca na au nevoie de opiul lor...
de fapt...toata tara e o armata acolo...... la o confruntare noi si ei...eu zic ca am iesi fff sifonati cu toata armata noastra de profesionisti..... acolo daca dai unuia akm in mana si zici trage..trage la noi fuge la tata sa il scoata ... sau e smecher si el nu se baga..si alte alea.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
@Solon.
Armata afgana exista pentru ca la un moment dat ONU se va retrage de acolo. In unul din filmele astea am vazut si pe cineva cunoscut ![]() This post has been edited by St: 18 Dec 2008, 08:18 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 00:42 |