Probleme cheie, :)
![]() ![]() ![]() |
Probleme cheie, :)
Dragos79 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 18 December 08 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Super Nova
2002 Rapsodie Schimb caiet A4 cu Audi acelasi model ! ! !
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Așa...
Problema fiind? Se schimbă în service ansamblul UCE+capete chei și se rezolvă. Sau, se trece (cu oarece muncă și pricepere) la UCH. Sau, se apelează la cei care-ți pot scrie capete de chei dedicate. Sunt și pe aici pe forum, tre' doar să-i cauți. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ZLATE58 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 7 December 08 ![]() |
QUOTE(Dragos79 @ 18 Dec 2008, 03:23) Am si eu o problema cu o cheie ! Doar ce mi-am luat o DSN Rapsodie din 2002 si una din chei nu merge decat sa deschid usile...manual ! Am observat pe aici cateva probleme asemanatoare ! LA mine cand dau contact ledul rosu din bord clipeste .....! Mentionez ca nu am foarte multe cunostinte legate de .....masini in general! E prima ! ![]() de unde esti? |
--------------------
renault
megane
1.6 16v electrica auto
|
|
vladgsm1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 16 February 06 From: Mures ![]() |
sau se poate anula immobilizatorul
|
--------------------
Renault
Clio
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 21:23 |