Consum Ridicat
![]() ![]() ![]() |
Consum Ridicat
buruburu |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 25 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Break 1410
1998
- IL ** ***
|
|||
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Retur infundat? Ar fi trebuit sa verifice oamenii de la service.
Termostatul merge???? (dar nici asta nu ar justifica un consul enorm). |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
sigur ai retur infundat, asa am patit si eu pana ce nu am schimbat toate tevareala de retur. Poate tu ai noroc si trebuie doar suflat.
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
coronarian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 4 August 08 ![]() |
QUOTE(buruburu @ 19 Dec 2008, 00:18) Ca ar creste consumul cu noile cauciuce de 175/65 am inteles....dar chiar in halul asta nu cred ![]() ![]() Voi ce parere aveti? Azi, cand m-am intors acasa, de frica sa nu raman fara benzina, am pus de cat mi-au permis banii. 14 litri am pompat in ea. S-au evaporat toti pana acasa ![]() eu zic ca 10l/100km in oras e un consum decent si nu stiu de ce o diferenta de 1,4l e o diferenta enorma cum zici tu...la consumul de combustibil sunt multi factori care contribuie si de care trebuie sa tii cont, au mai explicat baietii pe aici. |
--------------------
Renault
21
1993 Diesel, 2068 cm3
- BV xx xxx
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
10l/ 100km EXTRAurban e normal?
|
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
In conditii normale, nu.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
buruburu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 25 June 08 ![]() |
@coronarian : nu e vb de bucuresti. haideti sa explic mai bine. eu stau in magurele, la facultatea de fizica, si cand plec acasa, o iau pe varianta. nici vorba ca masina sa fie stresata in regim urban. acel consum de 8.6 l-am scos odata cand am incercat sa-mi testez limitele masinii si am mers cu 135+ la 3800 de ture..... si acuma cand nici 115 la ora si 3400 de ture am 10+?..
Promit ca data viitoare sa ma fac mai bine inteles. Inca nu stiu ce are, am lasat-o in service. dupa vacanta sper sa se rezolve problema si sa o am pe Joiana iar sanatoasa ![]() |
--------------------
Dacia
Break 1410
1998
- IL ** ***
|
|
loganfan2008 |
![]()
|
![]() Volvo Group: Members Posts: 392 Joined: 6 May 08 ![]() |
|
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
In motor, imbogatind amestecul degeaba.
Daca motorul trepideaza atunci tine chestia cu returul infundat. Daca nu...cauta in alta parte problema: aprindere, avans. |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
loganfan2008 |
![]()
|
![]() Volvo Group: Members Posts: 392 Joined: 6 May 08 ![]() |
|
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Daca amestecul e prea bogat, scade puterea, creste consumul. Returul are efect negativ asupra consumului, numai daca cuiul nu tine. Sunt masini si fara retur, dealtfel am mai expus eu pe undeva fenomenul cu pompa de benzina, ce se intampla cand nu e retur. pompa fiind in presiune, coada nu mai atinge cama, deci nu mai pompeaza. Arcul de la membrana, nu are putere sa preseze prea mult . In lipsa returului, o singura rectificare e necesara, reglarea nivelului, nu dupa desene si alte calcule astronomice, ci dupa nivel, ca d-aia e nivel, sa fie la jumatatea pantei de sub axa cuiului poanto.
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:21 |