DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Abonament nou la orange? Se cere depozit in bani ?

SilviuB
post 20 Dec 2008, 08:19
Post #1

Membru de BUKOWINA

Group: Members
From: Suceava-Bukowina

Am mers ieri la un shop de-al astora si dupa ce mi s-au procesat datele pe server imi zice bizonul de dupa ghiseu ca mi se cere un depozit de 40e, fara de care nu se poate incheia abonamentul. A-ti mai auzit asa ceva? Mie imi cam miroase a plasa care vrea sa mi-o intanda bizonul ca sa isi mareasca veniturile de agent de vanzari. Am mai intalnit o practica asemanatoare si la germanos acum cativa ani.

PS: Mentionez ca pana in august am fost clientul lor fidel care platea factura de abonament luna de luna timp de aproape 6 ani. In august a.c. am renuntat la vechiul abonament pt ca nu se mai preta nevoilor mele si am trecut pe prepay hotarat sa astept o oferta care sa imi convina mie.

This post has been edited by SilviuB: 20 Dec 2008, 08:20

--------------------
VW POLO 2005 - 8XSYL
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
abc
post 20 Dec 2008, 08:40
Post #2

old school kid

From: Bucuresti

nu e nici o plasa ..smile.gif mi-am facut abonament acum 2 luni la ei si a trebuit sa platesc 60 de euro ,din cauza ca am avut cateva probleme cu vodafone-ul acum 5 ani ...si aia ma blocasera ca sa nu mai fac nici un abonament cu , conditia sa fac un depozit ..si e mult mai bine asa...din aia 60 de euro e parfum,ti se reduce factura din ei...numai stau la coada sa platesc ,ma gandesc daca nu pot sa mai fac asa ? sa mai pun bani in contul lor ? intrebare.gif

--------------------
solenza scala 2003
+
raqzvan
post 20 Dec 2008, 14:21
Post #3

gute Laune war Trumpf

From: Constanta, Romania

Am facut luna asta 3 abonamente la Oranj, doua portate din Vomafone si unul nou, si nu mi s-a cerut nici un depozit.

--------------------
Geely Logan Laureate 1.6MPI 2006
Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
+
kta
post 20 Dec 2008, 18:21
Post #4

Membru autentic

From: Bucuresti

Intr-adevar, asa am patit si eu. Am platit 40 de euro pentru ca am avut niste probleme la Connex acum multi ani. Dupa 3 luni, factura a fost dedusa din ei. Deci nu pierzi numic.

--------------------
================= ================= ================== - ---------
Seat Altea 2006
+
dariusz
post 20 Dec 2008, 19:15
Post #5

Membru autentic

From: baia-mare

pina acu numai la cosmote am platit asa ceva , dar pentru al treilea abonament. la oranje nici vorba , abonamente fara numar , fara numar.

--------------------
dacia supernova 2002 europa - mm 13 ral
membru cooperant
+
SilviuB
post 20 Dec 2008, 19:42
Post #6

Membru de BUKOWINA

From: Suceava-Bukowina

Pana la urma am platit aia 40 de euro.
Eu am avut ceva probleme cu un abonament care l-am platit pana la urma acum vreo 7-8 ani si in ultimii 6 ani le-am platit luna de luna. Deci cam sunt ,,prescrise" faptele petrecute de mult si nu tot nu mi se pare normal ca sa imi ia atatia bani in avans si sa se foloseasca de ei.
PS: Cand am facut abonamentul asta care l-am avut in ultimii 6 ani nu mi-au cerut nici un depozit sau garantie.

This post has been edited by SilviuB: 20 Dec 2008, 19:44

--------------------
VW POLO 2005 - 8XSYL
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th June 2025 - 01:31
Forum Renault