Abonament nou la orange? Se cere depozit in bani ?
![]() ![]() ![]() |
Abonament nou la orange? Se cere depozit in bani ?
SilviuB |
![]()
|
||
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
|
||
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|||
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
nu e nici o plasa ..
![]() ![]() |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Am facut luna asta 3 abonamente la Oranj, doua portate din Vomafone si unul nou, si nu mi s-a cerut nici un depozit.
|
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
kta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 1 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Intr-adevar, asa am patit si eu. Am platit 40 de euro pentru ca am avut niste probleme la Connex acum multi ani. Dupa 3 luni, factura a fost dedusa din ei. Deci nu pierzi numic.
|
--------------------
=================
=================
==================
- --------- Seat Altea 2006
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
pina acu numai la cosmote am platit asa ceva , dar pentru al treilea abonament. la oranje nici vorba , abonamente fara numar , fara numar.
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Pana la urma am platit aia 40 de euro.
Eu am avut ceva probleme cu un abonament care l-am platit pana la urma acum vreo 7-8 ani si in ultimii 6 ani le-am platit luna de luna. Deci cam sunt ,,prescrise" faptele petrecute de mult si nu tot nu mi se pare normal ca sa imi ia atatia bani in avans si sa se foloseasca de ei. PS: Cand am facut abonamentul asta care l-am avut in ultimii 6 ani nu mi-au cerut nici un depozit sau garantie. This post has been edited by SilviuB: 20 Dec 2008, 19:44 |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 01:31 |