Belele electrice (cred)
![]() ![]() ![]() |
Belele electrice (cred)
bunoara |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 25 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
BREAK CN
- B43YCW
|
|||
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Borne de la baterie, mase, plusuri, etc
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
bunoara |
![]()
|
O sa merg acu sa desfac masa de la electromotor (cablu gros) cred ca e singuru la care nu am umblat. In rest desfacut borne, bateria e curata, niciun oxid pe nicaieri.
|
--------------------
DACIA
BREAK CN
- B43YCW
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
ia vezi cind cade turometrul mai merge semnalizarea? , sa nu fie o siguranta nasoala (sa nu faca contact cum trebuie ), iar alarma daca e nu a fost montata coresunzator a luat alimentarea de unde nu trebuia
eu m-am confruntat cu defectul asta (caderea turometrului in 0) si pina m-am prins a trecut ceva timp This post has been edited by bygy007: 25 Dec 2008, 07:27 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
bunoara |
![]()
|
verificat toate sigurantele, adica scos, curatat strans lamele, bagat la loc. Alarma are alimentarea luata de sub volan de la un 12V permanent si are siguranta proprie.
|
--------------------
DACIA
BREAK CN
- B43YCW
|
|
sweetboy89 |
![]()
|
![]() Dacia Logan Driver Group: Members Posts: 166 Joined: 27 October 08 From: Slobozia ![]() |
si eu am patit. am proiectorele puse pe contact si ramaneau aprinse si farurile mergeau doar faza lunga si am luat o borna la baterie... dupa cateva zile am incercat sa le verific iar si la fel faceau si am schimbat releele de protectie si acum merg de minune numai ca mai trebuie sa mai aduc ceva imbunatatiri la sistemul electric
|
--------------------
DACIA
Logan
2010 Berlina Laureat
- IL-18-YFL Conduc Dacia Logan si sunt mai tare ca Van Damme !!!
|
|
bunoara |
![]()
|
Alarma trebuie sa o deconectez de tot atunci cand conduc pt ca altfel masina mea face ca pomu de iarna. Turometru mai salta cand siu cand. Am cumparat cabluri de forta cu borne stantate si cablu tresa de masa. Le-am cositorit in capete sa am siguranta ca nu se va oxida nimic niciodata la contactele dintre sarma si papuci (totul e de cupru). Sper ca maine sa le montez, cu ocazia asta schimb si carbunii de la electromotor. Poate prind o zi mai putin geroasa si sa ma bag umpic pe sub bord sa iau la verificat contacte. Ma tenteaza sa schimb fiecare papuc care arata ciudat si sa cositoresc toate contactele sarma-papuc.
|
--------------------
DACIA
BREAK CN
- B43YCW
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
sigur ai o masa defectuoasa , tresa de la alternator cablul de minus de la baterie la electromotor , (pune-l pe partea cu electromotorul , nu cu cutia) sau ceva pe sub bord , o masa daca iti merge bine si nu intrerupe atunci nu e contactul , daca iti intrerupe schimba si contactul electric
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 22:11 |