probleme cu inmatricularea
![]() ![]() ![]() |
probleme cu inmatricularea
danicescu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 25 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero
laureate 2008
|
|||
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
In conditii normale ar trebui sa iti inmatriculezi masina in maxim 2 zile. Atat mi-a luat mie cu nr. preferentiale.
Cu fima de leasing ar trebui sa te certi, eventual cu o protectia consumatorului in spate. Bafta! This post has been edited by Lord Hades: 27 Dec 2008, 16:18 |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Cei de la firma de leasing mai nou fac si intermedieri de inmatriculare? Din amintiri, acum vreo patru ani inmatricularea era sarcina lor, nu de alta dar era masina lor, eu eram doar utilizator. Cum
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Al3XxX |
![]()
|
![]() Incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 26 October 08 ![]() |
Politia nu lucreaza zilele astea(de pe 24, pana pe 2,3) cel putin asa e aici, in Craiova.
Ma refer la inmatriculari, examene, eliberari permise, etc |
--------------------
Dacia
Nova GT
98 / 1,6
- DJ 07 TEL
|
|
danicescu |
![]()
|
nu politia este de vina.stiu ca in 48 de ore se emit numerele de la politie,dar daca cei de la leasing nu au poftit sa depuna dosarul eu ce sa le fac.acum cred ca in prostia lor astia m-au scapat de taxa de prima inmatriculare.
|
--------------------
Dacia
Sandero
laureate 2008
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
oare?
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
galeo |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 2 September 06 ![]() |
Eu unul dupa ca am depus actele pentru inmatriculare la polittie, am venit dupa 2 ore, in aceasi zi, si am luat numerele si certificatul
|
--------------------
dacia
1310
1984
|
|
vic24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 509 Joined: 14 April 08 ![]() |
Confirm. 2 ore. Preferentiale.
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
danicescu |
![]()
|
I-am sunat a nu stiu cata oara dimineatza si imi spune tipa ca pe 5 ianuarie imi ies numerele.dupa ce am inceput sa insist si le-am cerut alta autorizatie provizorie o aud pe duduia aia ca isi cere scuze si ca numerele de fapt au venit si vor fi trimise catre dealer azi.sunt tare curios daca tipa a fost atat de nesimtita incat sa imi dea in halul asta cu tifla.sau poate ca nu vroiau sa se deranjeze doar pentru cateva perechi de numere.astept nerabdator.
|
--------------------
Dacia
Sandero
laureate 2008
|
|
tdan08 |
![]()
|
JUST A MEMBER Group: Members Posts: 464 Joined: 18 November 08 From: B A C A U ![]() |
si eu mi-am luat numerele preferentiale in 3 ore. nu e justificata invinovatirea politiei. acum se misca f rapid. cu siguranta cei de la firma nu au avut chef de munca.
|
--------------------
Ford Mondeo
Renault Clio
2019 .
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 22:41 |