stergatoare, nu sterg destul
![]() ![]() ![]() |
stergatoare, nu sterg destul
andr3y_yoo |
![]()
|
||
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|||
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
Exact aceeasi miscare am facut-o si eu......Nu vad ce ar fi rau
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
si eu.. si la berlina si la solenza le-am ridicat.
|
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
va salut
depinde cum sta la voi bratul stergatorului .de exemplu la mine pe parbriz sta asa cum arata poza de mai jos si nu le-am facut nimik si sterg pina unde arata colegul de mai sus Attached thumbnail(s) DSC00751.JPG ( Size: 122.26k ) Number of downloads: 512 DSC00750.JPG ( Size: 143.35k ) Number of downloads: 499 8.jpg ( Size: 294.53k ) Number of downloads: 497 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
hmm stiu ca nu e asa de cand am luat-o
![]() (o am de noua,primu proprietar) |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
oblio40 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 1 May 09 ![]() |
Si la mine stergerea nu acopera toata suprafata si am incercat sa dau butucul jos dar nu am reusit, are ceva rugina piulita aia mare si am incercat cu spray antirugina dar tot fara rezultat. Pare ca in acel butuc e un mic joc, care, spre capatul stergatorului devine visibil.
|
--------------------
Dacia
Solenta
2003
|
|
Marco24 |
![]()
|
![]() Membru... Group: Members Posts: 592 Joined: 22 February 06 From: Cluj-Napoca/Rm.Valcea ![]() |
...aveti joc la tija(lagarul) de care se prinde bratul stergatorului. Din pacate nu am gasit (in Cluj) respectiva piesa ci doar ansamblul cu totul, fara motoras(poza este asemanatoare). Costul ansamblului a fost de 165ron. Parerea mea este ca se poate repara si cel vechi..daca dispui de timp si sculele aferente.
![]() This post has been edited by Marco24: 2 May 2009, 23:26 Attached thumbnail(s) ansamblu_stergator_parbriz_complet_cu_motoras__LkXrX2.jpg ( Size: 111.76k ) Number of downloads: 321 |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 16v / BMW E46
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Cine se baga sa REPARE ansamblul asta ??? Multi au probleme din cauza asta si ma gandesc ca cineva poate sa invete sa le faca repede si bine , astfel icnat sa nu mai trebuiasca sa dai 1,65 mil pe el nou .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
oblio40 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 1 May 09 ![]() |
Poti incerca sa-l repari, asta daca nu cumva este rupt si plasticul care tine lagarul (butucul).
Jocul respectiv se formeaza datorita uzurii la baza acestui lagar, practic trebuie dat jos tot ansamblul si batut cu un ciocan la baza lagarului pentru ca prinderea de ax este prin presare. Daca aveti nevoie de mai multe detalii dati un reply si am sa fac o poza la cel uzat. BR Olyx |
--------------------
Dacia
Solenta
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 01:12 |