Service Pitesti
![]() ![]() ![]() |
Service Pitesti
metrix4you |
![]()
|
||
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- Gr-03-EGV ... doar eu si "Solnitza" mea ...
|
|||
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
IATSA STEFANESTI .........ar fi unul ........adica cel putin vecinul meu ,Dumnezeu sa-l ierte ,a fost maistru acolo ........vreau sa zic ca propria dacie ,acolo a repus-o pe picioare acum vreo 10 ani si arata si merge impecabil ......recomand cu toata increderea............e la vreo 3-4 km de Pitesti .................
This post has been edited by vallyyy: 3 Jan 2009, 00:44 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Mihai San |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
Poti merge la CNCD unde au preturi bune la manopera dar tre sa le spui tu ce sa schimbe
![]() Ce lucrare vrei sa faci? Pentru programari intrii pe site ul lor cauti nr de tel pe google scri Dacia CNCD si Daperom This post has been edited by Mihai San: 5 Jan 2009, 15:04 |
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
cel mai bun service din pitesti e amat nu fac reclama dar am o ruda care a fost mecanic si a zis ca mai toti mecanicii buni din oras sunt acolo cica ii plateste si bine.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
da, amat e un service ok plus ca poti sta si langa masina si aduce piesele tale. mecanicii or fi stiind ei meserie dar unii lucreza f neglijent. mie mi-a zgariat aripa unu', iar altul nu mi-a strans bine busonul de ulei si mi-a pus si ulei peste nivel desi il atentionasem.
in fine, ideea e sa n-ai ghinion sa dai de ciumpalaci, indifernt de service. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
Atata timp cat in service nu vor lucra oameni pasionati nu vom avea calitate nici intr-o 1000 de ani! Peste tot e aceasi mancare de peste! Daca e sa fac un top in cei 4 ani de umblat prin service (le-am luat pe toate la rand din pitesti) as pune pe primul loc Daperom-ul(cel pe de Targul din Vale)apoi Iatsa, Delta plus(la intrarea pe A1) si Amat! Acum depinde ce vrei sa faci pe acolo! Am pus amatul p ultimul loc pt ca nu mi-a placut cum s-au comportat cu mine, nici nu am ajuns in hala sa se uite mecanicul la masina pt ca seful de tura era prea scarbit de munca pe care o presta, drept urma are am plecat! Ca revizii Daperom e preferatul meu, tinichigerie Delta plus si la piese pe sub mana si scapat ieftin Iatsa!
This post has been edited by Cr3ativ3: 7 Jan 2009, 13:44 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2004 Nu stiu sa ma semnez :P !
|
|
Mihai San |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
ce preturi au la manopera la daperom?cam cat te duce o revizie doar manopera?
|
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:50 |