Ce fel de scaune sunt astea si ude gasesc identice?
![]() ![]() ![]() |
Ce fel de scaune sunt astea si ude gasesc identice?
shi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 3 January 09 ![]() |
Attached thumbnail(s) DSC01630.JPG ( Size: 127.6k ) Number of downloads: 577 DSC01770.JPG ( Size: 34.33k ) Number of downloads: 625 |
||
--------------------
Dacia
1310
19xx Hai nu mai stiti de gluma.
|
|||
neajiji |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 768 Joined: 1 January 07 ![]() |
sunt scaune reconditionate alea
|
--------------------
X
Y
Z
|
|
shi |
![]()
|
Ma gandeam ca nu-s de fabrica, dar mai multe informatii nu ai? Ce scaune sunt la baza si cine reconditioneaza?
|
--------------------
Dacia
1310
|
|
kta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 1 February 04 From: Bucuresti ![]() |
La toate atelierele de reconditionat scaune (de Dacia) se gaseste modelul asta. Eu mi le-am cumparat de la un atelier de pe Sos. Fundeni, si cand s-a rupt unul (de bun ce era) l-am reparat la un atelier prin Militari, pe Uverturii. Sunt si prin Ghencea (spre prelungire). In general te duci cu scaunele vechi, dai o diferenta si le iei p-astea. Parca nu erau foarte scumpe. Cauta p-aici pe forum dupa "scaune Dacia".
|
--------------------
=================
=================
==================
- --------- Seat Altea 2006
|
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
sunt cele mai proaste scaune de dacia, s-au montat din fabrica pe un lot de masini intre 91-92, care dealtfel au fost cele mai dezastruoase masini...tabla praf, mecanica aproape
|
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
shi |
![]()
|
Mie-mi placeau enorm. Multumesc, am sa imi caut, imediat ce am din nou masina.
|
--------------------
Dacia
1310
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
"Ce fel de scaune sunt astea si ude gasesc identice?"
Da de ce UDE ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
neajiji |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 768 Joined: 1 January 07 ![]() |
Daca chiar iti doresti asa de mult iti zic unde sa te duci: intersectia blvd. uverturii cu str. dezrobirii. Este un mic atelier in care se confectioneaza asa scaune un pret aproximativ 60ron (acum un an) cu scaunele tale vechi date la schimb.
Mai bine te duci la remat si iti cumperi de acolo si pe cele vechi ale tale le vinzi si iesi mult mai in castig. |
--------------------
X
Y
Z
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
Dupa ce i-ti iei masina, da-mi un PM si i-ti dau 2 scaune cu tapiterie misto, le am pe masina de putin timp la 50 de lei
![]() |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
dobre |
![]()
|
-classic- Group: Members Posts: 425 Joined: 2 December 07 From: Severin ![]() |
scaunele astea sunt scaune obisnuite de dacia ( de 1300 si 1310- ce le pica in mana) cu elementele de amortizare macelarite si cu tetiera sudata...ele nu-s mai proste, da unele avand 30 de ani cei care le tapiteaza nu le si repara ( am vazut sudate la reglaje, facute in bataie de joc), nici macar nu au dat cu ceva vopsea la suduri....
|
--------------------
Dacia
1300
1972
- GJxxSPR Dacia 1300 RAT 1972
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 22:45 |