Relee habitaclu, Probleme
![]() ![]() ![]() |
Relee habitaclu, Probleme
fekete1974 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 1 March 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- TM-14-HZC
|
|||
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Si masina ce an de fabricatie este?
Cheia are doua butoane sau unul? |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Exista doua modele de unitate centrala la Solenza (citeste si aici).
Spui ca nu mai functioneaza avertizarea la faruri aprinse, deci ai UCH. Spre deosebire de UCE, la care releele sunt externe, la UCH releele sunt inserate pe placa cu circuite (aici mai multe despre UCH). Manualul de reparatii a fost facut in 2003, si atunci nu se introdusese inca UCH, de aceea referirile la releele externe. In ceea ce priveste avertizorul limita de viteza, s-a scris pe forum ca nu a existat decat la modelele exportate in tari arabe. |
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
fekete1974 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 1 March 08 From: Timisoara ![]() |
Nu am inchidere centralizata la ea si nici butoane pe cheie.........masina e fabricatie 2004/iulie
N-am nici alarma la ea........ Merci pentru raspunsuri si link-uri....... Acum intrebarea este daca nu mai face piu la faruri, este ceva busit? Cum se poate rezolva? Numai cu test clip? |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- TM-14-HZC
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Poate nu-ti mai merge contactorul de pe stalp de la usa soferului...
Lampa interioara se aprinde cand deschizi usa? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
fekete1974 |
![]()
|
Nu mai merge, dar are legatura cu "piu piu" de la faruri?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- TM-14-HZC
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai de unde sa stie UCH-ul ca ai deschis usa daca acel contactor nu mai merge? Prin telepatie?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
fekete1974 |
![]()
|
Gata d-nu Klaus am priceput, am Solenza de 4 luni asa ca mai am de invatat, doar cand dai de greu incepi sa sapi.........
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- TM-14-HZC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:26 |