suporti motor
![]() ![]() ![]() |
suporti motor
cristi 2007 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 22 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia solenza
scala
2003/scala
|
|||
curentat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 10 December 08 ![]() |
are 3 suporti motorul ....2 in lateral si 1 ptr socuri care vine sub masina
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
moustache |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 12 July 04 From: Brasov ![]() |
Motorul in sine are 2 suporti. Cel din dreapta e la vedere, langa priderea superioara a amortizorului. Cel din stanga este sub baterie, daca o dai jos o sa il vezi. Mai trebuie mentionata si bieleta antirasturnare, leaga cutia de viteze de caroserie (cred ca de travesa cadru motor), arate ca o bara rasucita, o vezi de sub masina. Recomandat ar fi sa verifici acea bieleta (sba nu aiba vreo bucsa distrusa) si suruburile tampoanelor de fixare ale motorului. Daca sunt si zgomote, verifica si scutul.
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- BV-36-MAT
|
|
curentat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 10 December 08 ![]() |
pai inseamna ca e dus cel de sub masina care suporta toate socurile e in jur de 70 ron
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
cristi 2007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 22 June 07 ![]() |
bieleta antirasturnare am schimbat-o acum cateva luni deci nu cred ca e ea de vina.scutul e sigur strans si nici nu atinge de motor ca sa vibreze.a mai schimbat cineva acesti suporti?cum se comporta de a trebuit sa-i schimati?va multumesc
|
--------------------
dacia solenza
scala
2003/scala
|
|
mikemaniack |
![]()
|
![]() Membru Maniac Group: Members Posts: 357 Joined: 8 April 08 From: Bucuresti ![]() |
am si eu o problema duminica am fost la tara si am luat o groapa am dat usor cu masina in ea dar nu am crezut ca e atat de adanca si am lovit cu scutul cred.
acum problema e ca cand merg cu masina la mici denivelari se aude ceva de genu "piesa de metal /tabla care nu mai e prinsa la locul si ei si zdrangane". si mai e o mica problema cand invart de volan dreapta se aude un scartait. Astept niste pareri, va rog. o fi stricat scutul? |
--------------------
BMW
320D
TOURING EX SOLENZA CLIMA 2004
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Posibil scut indoit, iar esapamentul atinge in el. Daca zici ca nu a fost lovitura puternica, nu cred sa fie vorba de catalizator spart.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
adysh |
![]()
|
![]() The future's mother fucker bright !!! Group: Members Posts: 38 Joined: 31 March 07 From: Tournai,Belgia ![]() |
Salutare!
Tamponul superior+bieleta antirasturnare si anume (vezi documentele atasate )poz.17 si poz.12 acum patru luni ma costat 550 RON fara manopera, repere pe care le-am cumparat de la un magazin cu piese de origine.Si la mine aceleasi simptome avea plus de asta , motorul spuneai ca da sa sara de la locul lui. Attached File(s) ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane
Cabriolet , 2008 , 1.5dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 14:17 |