2009 Chrysler 200c Concept, Superb!
![]() ![]() ![]() |
2009 Chrysler 200c Concept, Superb!
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
bebecool |
![]()
|
![]() Doctor de oase Group: Members Posts: 549 Joined: 26 October 06 From: Pa scaun ![]() |
|
--------------------
Renault/Opel
Megane 2 1.5dci 80cp/ Focus 2 1.6Tdci 2009
2007
- B-08-BBM Banii fac fericirea celor care nu merita alta fericire. (G. Gesbron)
|
|
aphophis |
![]()
|
arata cu mult mai bine decat insignia. nu stiu daca va fi si masina de strada, insa .. n-ar fi rau sa apara
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
intr-adevar seamana foarte mult cu insignia, si din cate stiu eu nu fac parte din acelasi concern. opel este din gm, iar crysler era din daimler, dar parca s-au despartit.
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
aphophis |
![]()
|
cred ca de inspirat s-au inspirat din conceptul nassau, lansat in 2007, nu s-au inspirat de la insignia:
http://www.ultimatecarpage.com/car/2995/Ch...au-Concept.html |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
paul_s |
![]()
|
. Group: Members Posts: 305 Joined: 2 July 04 From: . ![]() |
Arata bine dar parca nu are atractia , stilul brutal al modelului actual
This post has been edited by paul_s: 12 Jan 2009, 14:23 |
--------------------
.
.
.
- .
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Foarte frumoasa, se vede evident ca e inspirata din Opel Insignia. Interiorul nu imi place, dar sunt convins ca daca se va produce in serie nu va avea acest interior.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Deci... nu sunt singurul caruia i s-a parut ca seamana cu Opel Insignia!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Bai da nimeni nu le da suturi in fund la designerii astia pierduti in spatiu?
Cine naiba ii plateste sa piarda timpul. pentru ca pe bune... ce fac ei mi se pare irosire de timp de o groaza de vreme. Si mai si fac pe cooperativa munca in zadar, cand se tot joaca de-a briz-briz-uri care neam n-o sa ajunga in productie. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Ce sa zic, cred ca aia intr-adevar buni mai vand o revista prin ce se publica, un spatiu publicitar, aleaalea. Nu zic ca majoritatea n-ar fi cam paraziti, dar unii sunt valabili
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 08:10 |