Probleme cu pompa de ulei, sau e din senzorul de presiune?
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu pompa de ulei, sau e din senzorul de presiune?
soulraven |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 984 Joined: 25 February 07 From: Campulung Muscel ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.178 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
poate fi de la ulei subtiat sau uzat ( posibil intra benzina pe la pompa de benzina ca are membrana dusa) pompa de ulei defecta, sau (cum am avut eu) cuzinetii si arborele cu probleme , rezolvare (la MINE) rectificat arbore si schimbat cusineti ,( la palier) , asta cind nu auzisem de dacia club acum 8-9 ani
![]() This post has been edited by bygy007: 13 Jan 2009, 02:00 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
SGM.MYKE |
![]()
|
![]() Membru cu gargauni la cap Group: Members Posts: 584 Joined: 10 August 05 From: Stuttgart ![]() |
Eu am patit-o cu pinionul de la delcou. Canelurile care intra pe coada pompei de ulei erau aproape inexistente la pinion.
|
--------------------
Honda
Integra TypeR
1999_1.8 190CP Stiu putin, dar vreau mai mult.
|
|
soulraven |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 984 Joined: 25 February 07 From: Campulung Muscel ![]() |
benzina nu cred ca intra, ca inca nu a crescut nivelul la ulei si nici nu miroase a benzina. Sa fie de la ulei sa fie prea subtire?acum este la nivel pe joja
13 Jan 2009, 09:34: ideea este ca la mine se aprind numai cand e motoru cald, cand este rece presiunea este ok, dar cand se incalzeste sta putin mai sus de prima liniuta si sta pe acolo, dar cand accelerez urca This post has been edited by soulraven: 13 Jan 2009, 09:34 |
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.467 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(soulraven @ 13 Jan 2009, 09:30) benzina nu cred ca intra, ca inca nu a crescut nivelul la ulei si nici nu miroase a benzina. Sa fie de la ulei sa fie prea subtire?acum este la nivel pe joja <span class='edit'>13 Jan 2009, 09:34:</span> ideea este ca la mine se aprind numai cand e motoru cald, cand este rece presiunea este ok, dar cand se incalzeste sta putin mai sus de prima liniuta si sta pe acolo, dar cand accelerez urca Pai e normal sa ai presune mare cand motorul e rece. La fel de normal sa ai presiune mai mare la turatie mai mare. Si eu zic ca uleiul tau e pe duca. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
soulraven |
![]()
|
am uitat sa zic, m-am uitat azi......uleiul este 20W50 Panther.......si este pus cam prin vara ceva de genu, cand am refacut masina....caroserie....si alte minuni.....cam 1000 si vre-o 300km am facut cu el......
|
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.178 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
eu zic ca de la cuzineti sau pompa de ulei , cum am mai spus aveam exact acelasi simtom
This post has been edited by bygy007: 14 Jan 2009, 00:57 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 07:27 |