taxa de prezentare la ghiseu - 4 lei, BCR...
![]() ![]() ![]() |
taxa de prezentare la ghiseu - 4 lei, BCR...
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ehei, e de prin 2007 comisionul asta.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
s-a prins mai greu
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Ahaaaaaaaa, acum se explica o chestie.
Aveam o rata la BCR, am platit-o cu cardul direct de la bancomat pana in ultimele 2 luni. Dupa ce am inchis cardul si am mers la ghiseu sa platesc, am vazut ca mi-a cerut operatoarea mai mult cu 4 lei decat aveam eu rata... This post has been edited by ageana: 13 Jan 2009, 08:38 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
la transilvania e invers. Daca platesti la ghiseu nu-ti ia nici un comision, daca faci transfer bancar, pe langa comisionul pe care bineinteles ca ti-l ia banca de unde efectuezi transferul, iti iau si astia comision. De abia astept luna februarie sa ma duc cu malaiul in sac la ei sa-l arunc peste tejghea, economisind in felul asta jumatate de dobanda
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
da .... comisionul asta apare in contract?
oricum imi pare aberant si abuziv asa ceva |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Ti se pare abuziv?
Dar despre faptul ca la Raiffeisen cand PRIMESTI bani prin transfer bancar ti se ia un comision de 4 lei ce zici ? Toti sunt cu foamea in gat si au bagat taxe si comisioane care de care mai ciudate. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
pai ... ptr asa ceva nu exista decat o solutie .... "boicot"
sa-si puna comisioane pe nimic |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.471 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ov @ 13 Jan 2009, 10:06) la transilvania e invers. Daca platesti la ghiseu nu-ti ia nici un comision, daca faci transfer bancar, pe langa comisionul pe care bineinteles ca ti-l ia banca de unde efectuezi transferul, iti iau si astia comision. De abia astept luna februarie sa ma duc cu malaiul in sac la ei sa-l arunc peste tejghea, economisind in felul asta jumatate de dobanda ![]() Eu as plati in monezi de 10 bani.... si scoase din fisic, sa nu le fie asa usor. Mi se pare aberant sa se plateasca comision cand tu aduci lichiditati bancii fie in numerar (desi aici poate au putina dreptate, ca e mai greu sa manipulezi numerar, salariu pentru tanti de la ghiseu etc), fie transfer bancar. De asta-mi place ING contRol, nu te imbogatesti cu dobanda la disponibil, insa macar acoperi comisioanele. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 13 Jan 2009, 09:54) Eu as plati in monezi de 10 bani.... si scoase din fisic, sa nu le fie asa usor. Mi se pare aberant sa se plateasca comision cand tu aduci lichiditati bancii fie in numerar (desi aici poate au putina dreptate, ca e mai greu sa manipulezi numerar, salariu pentru tanti de la ghiseu etc), fie transfer bancar. De asta-mi place ING contRol, nu te imbogatesti cu dobanda la disponibil, insa macar acoperi comisioanele. era sa mor de inima cand mi-a zis vaca aia. Le-am comunicat ca-s cretini, si ca pentru ei e mai rentabil sa nu o tin eu ocupata p'aia de la ghiseu si sa le respir aerul conditionat din sucursala, ca astea costa bani, si ca mai bine pentru ei ar fi sa le platesc prin transfer bancar (unde imi ia banca mea comisionul de transfer, dar nu ma deranjeaza asta). Vaca aia a zis ceva de genu' "dar asa va convine si dumneavoastra ca va e mai comod, prin urmare v-am bagat comision ![]() oricum rata mea trebuia sa fie vre-o 320 roni (conform simularii initiale) si acum e 370. Nu stau in ei, dar ma deranjeaza ca-s magari, prin urmare le dau toti banii inapoi sa se spele pe cap cu ei ![]() QUOTE(radian @ 13 Jan 2009, 09:56) Pai tocmai ca iti ia comisionul. Asta daca accepti ca Petrosaniul este in Transilvania, chiar daca un pic mai la periferie... ![]() Banca Transilvania ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Prea multi care freaca menta in banci, prea multi paraziti. Dar incet-incet incepe si in Romania sa se curete sistemul bancar de balast, stiu din ce in ce mai multe persoane care dau foarte rar pe la ghisee, facandu-si mai toate platile online.
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Stiu ca declarasera recent cei de la BCR ca vor sa mareasca semnificativ comisioanele pt. operatiunile cu numerar, pt. a stimula platile prin metode alternative. Eu platesc 4 ron/luna (mi s-a parut rezonabil) abonament la e-banking la ei, bani in care mi-au pus in brate si un token de ala pt. autentificare. Deoarece aveam deja conventii de plata a majoritatii facturilor mele direct la bancomat (comision zero) nu prea am folosit sistemul decat pt. a verifica soldul si tranzactiile, si am platit pana acum o rata CASCO (transfer BCR-BCR, pt. care mi-au luat comision 75 de bani
![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
fratelui meu i-au cerut 5 lei pentru o hartie stampilata cu numarul contului...toate pentru a-i fi virata amarata de bursa pe card! niste banditi ordinari!
This post has been edited by andreiutzu: 13 Jan 2009, 15:33 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
In 2005 era moca
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
In 1997 nu erau nici carduri...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
La bcr iti ia bani si daca te uiti la vitrina!
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
La BRD imi ia bani cand vreau sa vad ce capital am pe card.
|
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
Eu am platit taxa pt preschimbat permisul auto la BCR.
am platit 50 ron + 4 ron taxa ![]() |
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
Si la ABN Amro e aceeasi magarie, doar ca e mai scumpa......5 RON.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
de asta io evit cat se poate sistemul bancar.
am o prietena care a depus banii de pe un apartament la brd si dupa vre-o doua luni a vrut sa-i scoata, mai adunase ceva bani sa cumpere altul in alt oras. cand sa-i scoata, voia sa-i dea cu vre-o 2.5 milioane mai putin. dupa ce a facut scandal, o functionara a binevoit sa-i recomande sa transfere banii pe card si sa-i scoata de la bancomat. asa a pierdut "numai" vre-o 400.000. marlanie bancara romaneasca. |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.609 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
A scos banii de un apartament la bancomat?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
A scos 20.000 lei daca a platit comision 40 lei si comisionul daca ii scotea de la ghiseu era 100 ron.
This post has been edited by ady77: 14 Jan 2009, 14:20 |
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
vijelie |
![]()
|
Iar in Deva?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
argon |
![]()
|
in Deva nu, dar in Petrosani da, cand se dadeau ordonante la mineri acum ceva ani, si astia nu stiau cum sa se care mai repede de acolo, chiar se dadeau apartamente pe bautura, fara gluma.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
In Hunedoara erau foarte ieftine apartamentele, acum cum mai sunt?
|
--------------------
|
argon |
![]()
|
in oras presupun ca te referi, acum 3-4 ani cand cautam eu, 4 camere central la 180 de milioane(atunci am luat in Deva cu 2 camere la 800 de milioane), in ziua de azi s-au mai scumpit, cam la 1 mld sa zicem cel din hunedoara.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 01:31 |