probleme directie?
![]() ![]() ![]() |
probleme directie?
ionut_badea |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 19 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
2002
- AG-32-AUG
|
|||
AndreyIan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 7 January 09 ![]() |
La mine era de la cauciucuri unu avea circumferinta mai tocita dar cand le-am pus noi nimic nu mai tregea aiureaD Nu ti-a facut geometria la roti, unghi de fuga deastea???? |
--------------------
Supernova
Clima
2002
- B-83-AAN
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
QUOTE(ionut_badea @ 19 Jan 2009, 12:37) am schimbat jante,cauciucuri,am echilibrat roti si tot degeaba.Ce imi puteti recomanda?Multumesc anticipat. poate e de la frane...poate merge infranata roata fata...sau mai probabil roata spate....pentru ca la roata spate e tendinta mai mare sa te arunce in sant ca "pivoteaza" masina in jurul ei daca e infranata....de cat timp se intampla?....pentru ca daca e de curand si ai mers mult pe "ud" si apoi ai lasat-o cu frana de mana trasa e posibil sa fi ingheteat pe partea dreapta....nu stiu....verifica toata masina...nu doar directia.....ca aia la service schimba toata directia ca e in interesul lor sa-ti ia banii ![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Skype |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 20 March 07 ![]() |
la mine era de la cap bara dreapta.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002 Clima
|
|
snackes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 27 January 09 ![]() |
frate incearca si u sa vezi franele....cum a spus colegu de mai sus..posibil sa ai vre-un etrier blocat si sa iti traga....eu am patit-o la dacia 1300 tot asa in 20-30 m ma baga in sant....
![]() ![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 confort
- b-73-exa
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:24 |