tremura loganul la viteza mari..., tremura loganul la viteze mari
![]() ![]() ![]() |
tremura loganul la viteza mari..., tremura loganul la viteze mari
steven |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 22 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2007 Modelul Preferance
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
echilibrre roti crezi ca daca nai rotile echilibrate tremura doar volanu ? tremura tot
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
loganfan2008 |
![]()
|
![]() Volvo Group: Members Posts: 392 Joined: 6 May 08 ![]() |
presiunea in anvelope sigur este cea indicata de constructor in functie de dimensiunile acestora?
presupun ca n-ai masina incaltata cu asa zisele anvelope Kormoran?! ![]() This post has been edited by loganfan2008: 24 Jan 2009, 23:22 |
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
Verifica sa nu fie incarcate jantele pe interior cu pamant,am patit-o si eu,numai cu peria de sarma am reusit sa-l dau jos(la spalatorie nu a cazut).
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
steven |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 22 January 09 ![]() |
Am verificat presiune rotilor si e cea indicata de constructor...nici o diferenta in comportamentul masinii
Rotile prin interior sunt "curate".... O sa echilibrez rotile sa vedem ....oricum o sa va anunt. |
--------------------
dacia
logan
2007 Modelul Preferance
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:38 |