PROBLEMA GRAVA ?!, Merge ca naiba...
![]() ![]() ![]() |
PROBLEMA GRAVA ?!, Merge ca naiba...
catalin8189 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 14 April 08 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer X
2008 POWEEEEEER!!!
|
|||
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
daca e de la supape balbaie si in gol
la rece se intampla sau si la cald? bujiile cum arata? daca tot ai schimbat atat, schimba-le si pe alea... |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
catalin8189 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 14 April 08 From: București ![]() |
Cateodata balbaie si in gol...si bujiile le-am schimbat...
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer X
2008 POWEEEEEER!!!
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
cand scoti cate o fise de la fiecare bujie se modifica mersul motorului? culbutorii nu sunt umva stransi?
daca balbaie si e reglata f bine atunci o supapa are probleme... |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
za_kristake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 628 Joined: 9 March 08 From: Sibiu ![]() |
amestec prost reglat
|
--------------------
1310
L
1997
- SB
|
|
ionut_09_RWX |
![]()
|
![]() Membru...din pasiune Group: Members Posts: 143 Joined: 26 January 09 From: olteni-ph ![]() |
salut,
1)daca ai umblat in carburator ai verificar plutitorul( daca e spart?) , cuiu pontu si sita din capatul carburatorului?? regleaza-i nivelul plutitorului(7-8mm) 2)verifica bujiile(scoti fisele pe rand) desi nu prea cred ca ar fi de la bujii!! 3)verifica supapa de vacuum de pe delco(dai jos capacul delc, luleau si farfuria aia de plastic, scoti furtunul din carburator, si vezi daca misca platina si cum misca) Si arunca o privire si sub capacul motorului, nu te costa nimic, dar ai grija cum il strangi la loc. Spor la treaba!! Ciao!! ![]() |
--------------------
Dacia
1310 cl break
dec 1998, GPL Marini
- PH-09-RWX io nu vreau sa-mi mearga break-u' ca bmw-u'...
io vreau sa mearga... cum vreau io...=)) |
|
catalin8189 |
![]()
|
Am gasit problema...a plouat mult luna asta...s-a corodat rezervorul pe la sonda si am apa in benzina...imi cam oscileaza turatiile si atunci cand a fost foarte frig nu a mers deloc...probabil ca a inghetat apa... Banuiesc ca se poate inchide, multumesc !
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer X
2008 POWEEEEEER!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 15:20 |