Stutzu' domn`le .
![]() ![]() ![]() |
Stutzu' domn`le .
flioshc |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 26 October 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310L
1994
- TM-03-BRD Vreau masina!!
|
|||
Lawrence38 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 31 October 08 ![]() |
nu prea....
Stuturile alea de obicei sunt din aluminiu, infiletate...se schimba relativ usor.. |
--------------------
Dacia
1310
1995
|
|
flioshc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 26 October 08 From: Timisoara ![]() |
Pai..daca ar fi din aluminiu..nu prea vad de ce s-a mancat..e pur si simplu ruginit.. Si daca ar fi din aluminiu sau din orice , se gaseste de cumparat ? Cum cer la magazin ? Apropo.. nu cred ca se mai desfileteaza ala ...
|
--------------------
Dacia
1310L
1994
|
|
CandyMan13 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 473 Joined: 1 July 07 From: Roman-Iasi ![]() |
lawrence38 are dreptate...am schimbat si eu unul exact la fel
donatorul a fost scos prin incalzire si degripant |
--------------------
DACIA
1410
1996E
- NT-01-BSZ cea mai buna masina e masina pe care o ai
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
s-a intamplat din cauza ca antigelu a fost prost/neschimbat la timp/apa...
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
Nu este ruginit ci corodat.
Cauta sa potrivesti o pila triunghiulara in gaura, bate usor sa se blocheze si incerarca cu un patent sa il fortezi. (cu patentul actionezi pila) |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
|
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
Lawrence38 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 31 October 08 ![]() |
in cazul meu stutul a fost scos cu bormasina
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1995
|
|
ionut_09_RWX |
![]()
|
![]() Membru...din pasiune Group: Members Posts: 143 Joined: 26 January 09 From: olteni-ph ![]() |
QUOTE(flioshc @ 29 Jan 2009, 20:59) Salutare, Se mai poate repara si ma refer in conditiile de genu ( spatele blocului in parcare ) Si daca se poate cum ? Carora ce nu isi dau seama din poza..este vb-a de stutzu ala prin care trece apa , dupa cum se vede s-a cam rupt ..de la rugina frig, naiba il stie . Cum il pot remedia/inlocuii? Se poate merge si fara furtunu ala ? Eventual sa pun un dop in stutz si unu in furtun ? Picture0006.jpg ( Size: 456.41k ) Number of downloads: 540 pai daca iei o chiuloasa noua va avea stuturi din fier, daca te duci si ceri stuturi separate la magazin iti da din aluminiu ![]() ![]() ala acolo e pe imbus 6 sau 8 parca 6 dar incearca sa-l incalzesti inainte sau spray !! spor la treaba!! |
--------------------
Dacia
1310 cl break
dec 1998, GPL Marini
- PH-09-RWX io nu vreau sa-mi mearga break-u' ca bmw-u'...
io vreau sa mearga... cum vreau io...=)) |
|
flioshc |
![]()
|
Mersi mult baieti de sfaturi ! In curand o sa ma apuc, sa se mai termine ploaia asta . O sa va tin la curent
|
--------------------
Dacia
1310L
1994
|
|
iulica89 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.265 Joined: 6 August 08 ![]() |
Salut!Am avut si eu o problema de genu'...am folosit o bormasina de mana cu spiral mai mare decat gaura stutului dar mai mic decat gaura in care vine infiletat...Am dat cu vaselina atat pe spiral cat si pe stut(pentru nu a scapa spanul rezultat din gaurire in chiulasa)...Gasesti stutul respectiv la orice magazin de piese auto sau il faci la strung si il infiletezi in locul celuilalt cu un imbus.Bafta!
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 MLS
- PH 10 SIA Iulian
|
|
flioshc |
![]()
|
S-a rezolvat relativ usor. Am cumparat stutu ala, e din aluminu pana la urma
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310L
1994
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:38 |