[CUMPAR] FORD FOCUS
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] FORD FOCUS
slaiciprian |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|||
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Pen'ca il cunosc, ii fac un pic de reclama
![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
am uitat sa precizez: bugetul e cam 5000 euro. am vazut focusul acela, dar pretul nu intra in buget.
|
--------------------
dacia
1310
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Intra pe clubford, vezi acolo o multime de oferte, desi acum sint putini cei care-si mai vind masina. Daca totusi te intereseaza putem discuta
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
slaiciprian |
![]()
|
am vazut ca esti din iasi, prietenul meu, culmea, e tot din iasi, dar din pacate e diferenta mare de bugete. mai mare cred eu decat permite o "negociere"...
|
--------------------
dacia
1310
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Zi-i sa vina duminica la 1.30 in parcarea de la Mecanica, unde e si intilnirea Dacia
![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 00:36 |