blana motor, berlina
![]() ![]() ![]() |
blana motor, berlina
Ov |
![]()
|
||
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|||
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
sal. m-am gadit si vreau si eu sa pun ceva pe capota care sa mai atenueze din zgomot. am vazut cum si-a pus cineva la un logan folie pee cu aluminiu deasupra si dupa multe cautari prin tot orasu am gasit. zilele astea o sa o montez si daca termin pana sambata o sa spun daca are vreun efect si o sa pun poze. numai bine!
![]() ![]() |
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
Alex2k4 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Ov poate incerci metoda aplicata de Design la Logan ca tare ma bate si pe mine gandul sa fac dar nu stiu cat de mare este efectul la noi. Parca blana de papuc era cam scumpa...
|
--------------------
Dacia
1310 Li
- B-xx-KIR Dacia 1310 Li - 2000
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
si eu am auzit niste scoruri de mi-a venit sa plang, intre 1 si 2 milioane..
|
-------------------- fan VAG!
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
am intrebat eu saptamana trecuta si mi-au spus (in targ) ca e 800k
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Si din ce-am vazut eu la un papuc (e drept ca in timp ce mergeam, ala era cu capota ridicata si nu stiu ce litanii facea pe acolo) nu are nici o decupatura la cocoasa,
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Ov |
![]()
|
tocmai am dat o fuga prin Vitan si nu se mai gaseste "blana" de papuc.
Va trebui sa improvizez altceva, dar inca nu stiu ce ![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
DodoBird |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 572 Joined: 15 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ov @ 17 Feb 2005, 17:42) tocmai am dat o fuga prin Vitan si nu se mai gaseste "blana" de papuc. Va trebui sa improvizez altceva, dar inca nu stiu ce ![]() Dar stii ca de fapt blana daca e sai zicem asa nu face decat sa atenueze putin zgomotul mororului auzit din afara masinii , e adevarat unii sustin cum ca iarna ar baga mai multa caldura in masina (pare logic si asta). Si eu am vrut sa pun dar nu de papuc care are cocoasa ce trebiue decupata si rearanjata, dar care din nefericire este foarte GREA ! am eu la serviciu una din masini cu asa ceva , abia ridici capota ! Da sunt si destul de scumpe peste un milion noi ! Cred , parerea mea ca este caz de dubiu daca merita , sunetul in interior nu va fi atenuat de loc , sau cel putin ala ma deranjeaza pe mine (dar pt asta alta e de facut). Probabil ca cel mai bine faci tu ceva (nu improvizat ci mai bun) si gandesti sa nu te cosr\te prea mult !!!!! |
--------------------
Dacia
Berlina 1300 cmc
2005 Alba
- B-54-WEG
|
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
Sal.Tocmai am terminat de pus "blana" la motor.Am urmat exemplul celui cu logan si am pus folie PEE alumizat pe capota.Parca se aude altfel in masina.Am sa mai pun si intre habitaclu si compartimentul motor si atunci am sa ma dau cu parerea.Am sa pun poze in cateva zile.
Acea folie se gaseste la magazinele cu materiale de constructii, mai ales la cele care vand si parchet.E destul de ieftina...doar 17000 metru liniar. This post has been edited by gattoman: 4 Mar 2005, 18:51 |
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
manea78 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 13 October 04 ![]() |
![]() incearca si varianta asta cu un tub mare de 750-800ml faci capota si este cam150K spor ![]() |
--------------------
DACIA1310
AUTOTURISN
- CS44MAN Dacia-i Dacie, CINE ARE S-O PASTREZE
|
|
dragos.a |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 9 November 04 ![]() |
Sunt interesat si eu de folie din aceasta si de unde se poate procura la metru linear ca eu am gasit la sul de 18mp cu 1.600.000 fibra de sticla aluminizata pe amandoua partile.
|
--------------------
dacia 1310
berlina injectie
2000 4x4 dacia papuc injectie 2002
|
|
gattoman |
![]()
|
Sal.Un sfat prietenesc de la cineva care a patit-o.NU puneti folie PEE aluminizata pe capota ca e de rau.DECI NU.Aluminiul care e pe folie si probabil toata folia are proprietatea de a refracta caldura produsa de motor si acesta nu va mai avea o racire suficienta.EU am avut folie dar am scos-o.
Prima data cand am vazut ca se incalzeste motorul credeam ca am radiatorul infundat.L-am curatat si tot la fel se incalzeste.Apoi am banuit ca e stricat termostatul, deci l-am scos de tot, rezultatul: se incalzeste dar mai putin, dar tot nu e bine.In cele din urma am scos folia de pe capota si totul a revenit la normal.Temperatura nu mai e asa de crescuta, e in limite normale. Am observat ca e din cauza acelei folii pentru ca totul in compartimenul motor era cald sau fierbinte, chiar si caroseria(care nu ar trebui sa se incalzeasca).Am pus mana pe caroserie, pe oalele la amortizoare si erau foarte calde(oala pe partea opusa galeriei), si apoi am pus mana pe folie care era rece.Deci inca odata: NU PUNETI FOLIE PEE LA BERLINA ca e de rau.Trebuie lasata asa cum a facut-o fabrica. ![]() ![]() This post has been edited by gattoman: 15 Jun 2005, 21:32 |
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
dragos.a |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 9 November 04 ![]() |
Am rezolvat problema cu blana la motor inclusiv capota portbagajului si portbagajul cu un fel de mocheta care seamana cu cea care este in interiorul daciilor de aceeasi culoare gri dar numai ca asta este mai tare in componenta materialului iar pe suprafata de aplicare este mai moale si poate sa adere cand este lipita pe orice tip de material chiar daca are forme curbate.Mentionez ca pe ambele capote materialul l-am aplicat in toate acele ''gauri''care sunt despartite de nervurile capotelor.
|
--------------------
dacia 1310
berlina injectie
2000 4x4 dacia papuc injectie 2002
|
|
dex lada |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 442 Joined: 20 October 04 From: Bucuresti ![]() |
eu cred ca asa ceva va trebuie.
daca gaseste cine va ceva de genul asta dar sa aiba stabilitate termica la ~ 350-500 grade sa ma anunte si pe mine. Sau unde gasesc vata de sticla sau minerala subtire ~ 1cm grosime. This post has been edited by dex lada: 16 Jun 2005, 09:10 Attached File(s) ![]() |
--------------------
lada
2105
- secret
|
|
gattoman |
![]()
|
Sal.Acest material STARTEX nu e bun.La aplicatii am citit ca e bun pentru ecrane termice.Pai asta face si folia PEE, tocmai de aceea nu e bun.Ati observat ca dupa ce mergi mai mult cu masina vara, capota este calda?Pe acolo se mai pierde caldura de la motor.TREBUIE UN MATERIAL CARE SA IZOLEZE DOAR FONIC NU SI TERMIC.
![]() |
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
dex lada |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 442 Joined: 20 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
lada
2105
- secret
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:04 |