aeroterma Dacia
![]() ![]() ![]() |
aeroterma Dacia
deceneu32 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.371 Joined: 7 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1970
- DJ 70 ABC
|
|||
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
normal ar fi ca aia cu pale mai multe sa dea un debit mai mare de aer. Dar nu am avut una pentru teste, adica am avut dar erau terminate bucsele aerotermei alea cu mai multe pale si n-am putut sa imi dau seama daca e mai eficienta.
Oricum, daca etansezi bine pe la grilele alea de la calorifer o sa ai caldura pe saturate cu oricare din ele. |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
deceneu32 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.371 Joined: 7 February 08 ![]() |
La care grile te referi?Alea din afara care capteaza aerul?Sau vrei sa spui ca trebuie izolat foarte bine caloriferul?
|
--------------------
Dacia
1300
1970
- DJ 70 ABC
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
oF, al drk SEARCH!!!!!!!!!!
da, trebuie etansat caloriferul sus si jos, si in spate. etansezi peretele n jurul gaurilor spe habitaclu. altfel trece aer rece pe sub/deasupra lui. caloriferul cel mai bun cel de Cu cu lamele rare. modelul nou de aeroterma, respectiv cu palalele curbate si mai multe baga curent muult mai bine ca modelul vechi cu palele drepte, rare. de asemenea trebuie voletul ala curbat la iesirea de la aeroterma din compartimentu calorifer,ca aerul sa fie dirijat spre calorifer trebuie perdeaua aceea. stat pe loc trebuie sa stea inchisa, altfel iese aerul dat de aeroterma! |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
deci ala cu 30 de pale baga mult mai mult aer in masina da?
Se simte briza de aer calumea? La asta cu 17 pale se simte foarte slab, dar caldura baga decent. La mine baga in functie de cat de mult antigel si apa bag in ea pentru ca am radiatorul spart(asta e mai noua). |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 10:27 |