Sfat diferite piese, indrumare alegere piese bune
![]() ![]() ![]() |
Sfat diferite piese, indrumare alegere piese bune
harry |
![]()
|
||
![]() E-TECH tester Group: Members Posts: 414 Joined: 3 July 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Captur 2 E-TECH plugin hybrid
2021 Logan MCV, 1.5 dci, Laureat, 2007
Duster, 1.5 dCi, Laureat, 4WD, ESP, 2013 |
|||
mariusdanielchelariu |
![]()
|
![]() Membru cu idei... Group: Members Posts: 259 Joined: 1 February 07 From: Iasi ![]() |
NU luati piese ASAM .Sunt f proaste . Cautati la Piese auto CLT, este topic dedicat despre discuri care crapa, racorduri scurte, etc.
Cu stima, Daniel Chelariu |
--------------------
Dacia
SuperNova Clima , ex Papuc
- IS98ACB
1995-CL, 2002-Clima, Full :D Eram fericit,si voi erati,si dupa asta ne-am luat Dacii.....si n-am mai fost.
|
|
harry |
![]()
|
![]() E-TECH tester Group: Members Posts: 414 Joined: 3 July 08 From: Bucuresti ![]() |
De la asam gasisem cilindrul de frana si sabotii...
Discurile ma uitam dupa cele klaxcar care par ok... multumesc pentru raspuns! |
--------------------
Renault
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
subscriu si eu asam e un c*c*t, nu lua de asam, nici alea poloneze nu prezinta incredere
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
@ Harry,eu as face asa:
1 Klaxcar. 2 Daca se fabrica(sincer,n-am cautat) tot Klaxcar. 3 De origine. 4 Chiar nu stiu ce sa zic.....e ceva diferenta de pret intre cei de origine si cei polonezi.....in functie de ce bani am si de cat de urgenta e reparatia. 5.De origine.Daca nu curge....de ce sa il schimbi? Pana acum n-am schimbat decat 1 data placutele si un cilindru de frana.....ambele de origine. Subscriu parerii generale despre piesele asam. Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
- B-999-CGS
2011 Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
harry |
![]()
|
da, va multumesc pentru informatii!
referitor la cilindrul de frana... intradevar, nu curge.. nu stiu ce sa zic.. eventual de siguranta se pot schimba numai garniturile ? |
--------------------
Renault
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 19:32 |