Trapa, Preturi,montare,unde gasim?
![]() ![]() ![]() |
Trapa, Preturi,montare,unde gasim?
vierme_ha |
![]()
|
||
![]() Membrul Group: Members Posts: 386 Joined: 6 January 04 From: Fetesti/Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX fost 1.8 16v 99kw
1990
- IL-02-XFP Semnat: eu
|
|||
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Dupa ce ca securitatea Daciei e asa cum e
![]() De ce crezi ca nu se mai prea fabrica masini cu trapa?? |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
S-a mai discutat pe forum despre asa ceva (su stiu daca mai exista topicul ala...) dar concluzia era ca oricat de scumpa ar fi trapa, tot o sa-ti intre apa mai devreme sau mai tarziu. Plus ca preturile sunt destul de mari, nu doar 3mil.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Rares, fii serios, nici un hot nu va forta trapa la o Dacie, cind poate intra pe usa
![]() Vierme, sint cel putin 2 modele de trapa. Una batanta, care se ridica cam 5-6 cm in partea din spate, costa cam 3-4 mil, si se gaseste in magazine (in Iasi am vazut in cel putin 2). Una culisanta, care se retrage manual sau electric pe un gidaj, dar care are un pret pe masura. N-am vazut decit pe MASINI (BMW, Mert, Audi...). Problema trapei gasibile, este faptul ca are probleme de etansare, si te trezesti ca-ti ploua in cap. Am un vecin, care si-a pus pe berlina asa ceva, si e destul de nemultumit, de faptul ca nu reuseste s-o etanseze perfect. Succes, daca chiar ai chef sa-ti mai cauti o sursa de nervi ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
cred ca voua nu va mai ajung locurile prin care intra apa in dacie
![]() |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
Intra apa ca sunt montate prost.
La montare e necesar un silicon adecvat, din acel care se pune la parbrize care nu se intareste niciodata, si asfel nu o sa aveti probleme niciodata. La fel si la parbrize si lunete ( a se vedea cazul la nova spate ) |
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
vierme_ha |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 386 Joined: 6 January 04 From: Fetesti/Bucuresti ![]() |
oricum bagam silicon la greu intre garnitura de cauciuc si caroserie,dar am inteles ca garnitura in care sta trapa se strica pt ca bate soarele in ea.cazul in care bag silicon si intre "geam" si garnitura lui.
poate sa imi zica cineva un pret exact la trapa care se ridica 5-6 cm? |
--------------------
Dacia
1990
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
haideti sa va spun ceva!un prieten de-al meu si-a montat pe nova lui acu 4 ani o trapa made in uk!nu ploua are si un fel de jaluzea e tare rau de tot!acum costa cam 10mil(de fapt asta era pretulpron oct.)garantie 1 an!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
anndi |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Daddy @ 16 Feb 2005, 01:30) Intra apa ca sunt montate prost. La montare e necesar un silicon adecvat, din acel care se pune la parbrize care nu se intareste niciodata, si asfel nu o sa aveti probleme niciodata. La fel si la parbrize si lunete ( a se vedea cazul la nova spate ) la nova stai linistit ca si prin fata intra apa si pe la usa dreapta spate in particular la mine! daca vreti sa va puneti tarapa faina figa la dezmembrari, taiati jumate de plafon de la un bmw audi reno sau mertan , decupati aceeasi suprafata din plafonu de la a voasta dacia si sudati. atunci sigur nu o sa ploua la nimeni in cap ![]() hai ca numai am glumit. Trapa se poate pune. Un prieten a pus pe o supernova una de aia cu 3 mil de care ziceti voi si nu are nici o pb masina(trapa ii montata de 2 anisori). Tipul asta a folosit silicon negru pt geamuri care se gaseste pe la mag de vopsele. Have FuN |
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
Ciumonk |
![]()
|
![]() EPURUL UCIGAS Group: Members Posts: 429 Joined: 10 April 04 From: Oradea ![]() |
Vedeti ca unele trape sunt curbate (urmeaza forma plafonului)si s-ar putea sa nu se aseze bine.
|
--------------------
Fiat 500,Fiat 600
`64 Fiat 600 VTM,
`65 VW 1200
- BH-xx-xxx;BH-xx-xxx
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
trapa e frumoasa,dar daca nu vine montata din fabrica si mai ales daca e luata si la second cu 500mii sunt sanse 100% sa curga apa ca la balamuc.
si atunci sa va vad cu siliconul pe ea.scotch,etc aveti grija sa nu va montati teapa! ![]() |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
Ciumonk |
![]()
|
![]() EPURUL UCIGAS Group: Members Posts: 429 Joined: 10 April 04 From: Oradea ![]() |
Tzeapa=TzH2O
|
--------------------
Fiat 500,Fiat 600
`64 Fiat 600 VTM,
`65 VW 1200
- BH-xx-xxx;BH-xx-xxx
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Vierme, am vazut trapa. Costa 5.3 mil. Se gaseste la Autocenter Iasi.
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
torvalds |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 11 February 05 ![]() |
mah io am o trapa pe care scrie "Aerozen" , nu stiu unde e facuta , daca e pusa din fabrica sau dupaia , dar sunt multzumit de ea . Are un punct(in care trebuie sa pui maneta ) in care nu cuge niciodata . Din cate am vazut io trebuie schimbate nishte bolturi pe acoo , dar mi-a fost lene ,si, atata timp cat nu curge , e bine . Mentionez ca dacia e din 96 si am cumparat-o anul trecut. Oricum e super fain sa te uitzi la semafor pein trapa
![]() |
--------------------
Hyundai
1500
2007
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
nimeni nu cred ca a contestat cat de bine arata o trapa pe masina.
numai ca e greu sa iti pui o trapa sa nu-ti curga |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
BOBINATOR |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 3 November 04 From: Bucharest ![]() |
Si eu am trapa pe masina mea din 96! Am luat-o acum 4 luni si propietarii mi-au spus ca asa au luat masina de la dealer cu tot cu trapa .La semafor e intradevar misto !Si vara e si mai misto numai sa fii atent sa nu o uiti deschisa si sa vina vreo ploaie!Nu am avut probleme cu apa vad ca vechii propietari au bagat silicon din belsug pe la garnituri!
|
--------------------
Dacia
1310 Berlina
- B-05-SIO Daca masinile ar merge cu apa , toti am fi miliardardari :)!
|
|
vierme_ha |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1990
|
|
a_aslau |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 23 August 05 ![]() |
Salut,
In drum spre mare, mi s-a spart trapa de la masina. Stie cineva unde pot gasi o trapa pentru a inlocui cea sparta? Sunt din Timisoara si am cautat in oras in multe locuri (magazine piese auto, in piata in Mehala, la centrul de parbrize, la Schroturi) fara succes. Chiar daca stiti in alte orase, se poate sa imi ziceti cat costa si niste detalii de contact de la acel magazin pentru a comanda una? Mersi. |
--------------------
Dacia
1310
- TM-81-ASL
|
|
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
la gimarom (centrul de parbrize) in cluj au si trapa de aia cu deshidere in sus vreo 4 mil si trapa electrica cu vreo 10 mil
|
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
a_aslau |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 23 August 05 ![]() |
Dupa cum am mai scris pe un alt thread:
Eu am gasit in Praktiker (Timisoara), la pretul de 3 milioane, trapa pt masina. Am avut noroc si sa potrivit pe locul celei vechi. De montat am montat-o eu, folosiind garnitura cu care a venit si ceva silicon negru, si lucrarea tine de minune. |
--------------------
Dacia
1310
- TM-81-ASL
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Voi chiar aveti chef de un dus in masina ??
![]() Nu ajunge cate gauri are dacia si cat de bine e etansata ... Dupa ce ca intra curentul si apa prin toate colturile acum mai faceti voi o gaura deasupra capului ![]() Numai aveti grija sa nu faceti vreo prostie si apoi sa va para rau ! Oricum .... BAFTA ! |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
eu am pe aro si nu ploua pe langa ea dar face condens si tot ploua asa ca mai bine fara am caldura buna in aro poate de aia
![]() |
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
netextrem |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 19 March 07 From: calarasi ![]() |
si totusi indiferent ce auto` ai in romania nu ai siguranta ca a doua zi o mai gasesti in fata blocului
![]() """ vreau sa montez o trapa pe o dacia 1310 L si nu prea am idee cum sa incep si cum o pozitionez """ ![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002
- CL 23 litere
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 11:34 |