DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> reconditionare break, imbunatatiri break

tomcat0
post 2 Feb 2009, 17:55
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare tuturor! Ca orice forumist am si eu o problema, iar daca ma puteti ajuta va raman recunoscator. Am un break din 86 care a fost adus in tara din Ungaria prin 92... eu l-am achizitionat acum 3 ani de la un vecin care isi luase o Fabia, iar asta mi-a dat-o pe 1000 ron. De la inceput am vazut ca problema ei majora e tabla, iar acum a inceput sa ma lase din ce in ce mai mult. La ultimul ITP mi-au spus baietii ca mai am putin si imi ies picioarele ca la Fred si Barney, pragurile sunt varza, aripile la fel, ma lasa si spatele acum... ma rog, cred ca stiti cum e. As vrea sa stiu cam cat m-ar ajunge o lucrare de genul asta si daca merita sa bag atatia bani. De doua zile am studiat forumul asta in lung si in lat si am ramas uimit cand am vazut ce bine arata cateva masini, tocmai din aceasta cauza am decis sa va cer sfaturile. Deci:
1. cat ma ajunge o lucrare de tinichigerie (aripi fata, pedalier, praguri, locas roata de rezerva)
2. cat ma ajunge o vopsea negru sidef si cat mai e manopera
3. ce scaune se potrivesc pe fata si ce bancheta spate se potriveste la break
4. ce solutie imi dati pentru hayon tinand cont ca a avut bratul rupt (cel care tinea hayonul)... nu a avut telescoape, iar daca se potrivesc telescoapele de la break-urile noi cat costa si cum se monteaza
Deocamdata atat... o sa mai revin si cu alte intrebari. Multumesc anticipat!

Attached thumbnail(s)
jjj.jpg ( Size: 129.34k ) Number of downloads: 312

--------------------
Dacia Break 1986 - GL01JLH
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
SB04AKI
post 2 Feb 2009, 19:55
Post #2

Membru autentic

Group: Members
From: Sibiu/Romania

tomcat0 pai sa incepem cu tinichigeria si vopsitul, recent un socru meu a facut toata dacia lui exact ce ai scris si tu si cu vopsit cu tot la ajuns la cam 3500 - 4000 RON.

Scaunele de fata se mai potrivesc de Opel, Ford si VW, bancheta spate de Ford se potriveste am mai auzit de la altii.

Eu mi-am pus telescoape modelul nou dar am schimbat haionul ca iti tre prinderile pe haion pe caroserie am sudat stifturile care tin telescoapele.

Spor la munca in continuare.

--------------------
Dacia Logan/1310 2005/2000 - SB 99 OOO
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th June 2025 - 23:49
Forum Renault