dacia 1410 dupa 30 km de mers la drum, face ca si cum n-ar da scanteie la o bujie....
![]() ![]() ![]() |
dacia 1410 dupa 30 km de mers la drum, face ca si cum n-ar da scanteie la o bujie....
crissoo7 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 8 August 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L
Decembrie '97
|
|||
radu_ionescu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 4 February 08 From: Ploiesti ![]() |
la drum intins datorita curentului de aer ingeata carburatorul verifica pata calda si vezi daca la drum intins in momentul in care incepe sa-ti faca probleme pe corpul carbului mai precis pe difuzor nu este condens sau urme de gheata, mai verifica si daca ai carton in fata radiatorului. toate cele bune
|
--------------------
DACIA
1410TLX
1987
- PH-10-TEU
|
|
Sorin_18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
incearca sa pui un carton in fata carburatorului si a radiatorului (in partea dreapta) la carburator faci in felul urmator scoti furtunul de la benzina,decupesi un carton cam cat carburatorul,faci o gaura in el si il bagi pe stutu unde vine furtunul de benzina
This post has been edited by Sorin_18: 4 Feb 2009, 20:12 |
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
crissoo7 |
![]()
|
Multumesc mult sorin, ce fel de carton trebuie sa fie, mai gros, mai subtire, sau n-are importanta... ? si la radiator unde mai exact trebuie pus cartonul, si cat de mare.. ?
|
--------------------
Dacia
1310 L
Decembrie '97
|
|
Sorin_18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
QUOTE(crissoo7 @ 4 Feb 2009, 22:03) Multumesc mult sorin, ce fel de carton trebuie sa fie, mai gros, mai subtire, sau n-are importanta... ? si la radiator unde mai exact trebuie pus cartonul, si cat de mare.. ? pei carotn de la o cutie,si la radiator in partea dreapta ,in partea cu elicea cam jumate acopera,dar ai grija stai cu ochii pe ceasul de temperatura,mai ales in oras |
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
dandee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 13 January 09 ![]() |
Toti antevorbitorii mei au avut dreptate am patit si eu si i-am pus cartoane dupa in acelasi mod cum au spus ei mai incearca si cu un aditiv de pus in benzina Dura lube sau cu alcool tehnic (candeste ca is incepator cu vreo max 5000 de km si era sa lesin cand am vazut gheata in carburator)!dupa operatiuni na mai avut nimic! alt sfat fati un singurmecanic doar el sa ti umble altfel se strica!
|
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
nmarinae |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 19 May 08 ![]() |
Salut referitor la problema ta eu pateam ceva asemanator...adica imi uda o bujie mereu...si ma scutura si am fost cu ea la un mecanic(bun tipul )si mi-a zis ca este de la culbutori.....ori prea stransi ori prea largi.....nu se auzea bataie de la ei dar cand a desfacut aveau fff mare joc...s-ar putea sa ai aceeasi problema.....daca ma insel scuze
Bafta |
--------------------
Dacia
1310Li
2000
- AG-30-BIM Renault Megane Estate 2 1.5 DCI 86cp 2008 - Meggy
|
|
crissoo7 |
![]()
|
multumesc pentru sfaturi baieti, am sa incerc prima data partea cu cartonul. Mai mentionez o kestie, astazi am aflat ca mie imi lipsea furtunul ala care vine de la filtru de aer la galerie, deci mie imi tragea aer rece. Este posibil sa fie si asa o cauza? Oricum azi l-am pus la loc...
|
--------------------
Dacia
1310 L
Decembrie '97
|
|
Sorin_18 |
![]()
|
QUOTE(crissoo7 @ 5 Feb 2009, 11:39) multumesc pentru sfaturi baieti, am sa incerc prima data partea cu cartonul. Mai mentionez o kestie, astazi am aflat ca mie imi lipsea furtunul ala care vine de la filtru de aer la galerie, deci mie imi tragea aer rece. Este posibil sa fie si asa o cauza? Oricum azi l-am pus la loc... cumpara si un furtun nu costa mult,dar se va observa o diferente |
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
crissoo7 |
![]()
|
dupa ce am pus furtunul acela, am facut 240 km cu ea fara sa mai am nici o problema. Va multumesc, se poate inchide
|
--------------------
Dacia
1310 L
Decembrie '97
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 19:35 |