Ce discuri de flex folositi?
![]() ![]() ![]() |
Ce discuri de flex folositi?
Ciumonk |
![]()
|
||
![]() EPURUL UCIGAS Group: Members Posts: 429 Joined: 10 April 04 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
Fiat 500,Fiat 600
`64 Fiat 600 VTM,
`65 VW 1200
- BH-xx-xxx;BH-xx-xxx
|
|||
309 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 20 November 04 ![]() |
Tare?!... Reclama? Mie asa imi suna... Oricum ca sa nu zici ca-s d-ala prefer discurile TGS Platinium (daca ne referim la metal, ca discurile pot fii pentru o groaza de materiale). Sunt discuri construite pe o structura de fibra de platina in compozitie cu alte materiale.
|
--------------------
Peugeot
309 GTI Flirtez cu o tigara si imi innec amarul intr-o cana cu cafea.
|
|
Ciumonk |
![]()
|
![]() EPURUL UCIGAS Group: Members Posts: 429 Joined: 10 April 04 From: Oradea ![]() |
Nu nu e reclama.....
Offf..offf...incerc si eu sa aflu care discuri sunt mai bune si incep sa fiu acuzat de tot felul de chestii plauzibile,dar care nu se pota aplica in cazul meu. Si daca am spus de cadru de kart si de fonta inseamna ca am vorbit de cele pt. metal.(mai pot fi pt. piatra<diamantate>,pt. inox,pt. slefuit/polizat,de diferite grosimi) This post has been edited by Ciumonk: 16 Feb 2005, 22:33 |
--------------------
Fiat 500,Fiat 600
`64 Fiat 600 VTM,
`65 VW 1200
- BH-xx-xxx;BH-xx-xxx
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
sincer de care apuc!si majoritatea din alea no-name!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
Nu mai folositi No Name....pt citeva mii pe bucata nu merita sa va stilciti.
|
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
309 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 20 November 04 ![]() |
QUOTE(Ciumonk @ 16 Feb 2005, 22:30) Nu nu e reclama..... Offf..offf...incerc si eu sa aflu care discuri sunt mai bune si incep sa fiu acuzat de tot felul de chestii plauzibile,dar care nu se pota aplica in cazul meu. Si daca am spus de cadru de kart si de fonta inseamna ca am vorbit de cele pt. metal.(mai pot fi pt. piatra<diamantate>,pt. inox,pt. slefuit/polizat,de diferite grosimi) Nu dadea boss!!! ![]() Dreptul la opinie!!!! ![]() ![]() |
--------------------
Peugeot
309 GTI Flirtez cu o tigara si imi innec amarul intr-o cana cu cafea.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
pai eu de obicei folosesc ce gasesc pe flex!in concluzie merge!stiu dar am aparatoare si la taiat de tevi din pvc si tobe de 1300 nu-l folosesc la altceva!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Ciumonk |
![]()
|
Normal ca ai aparatoare.Si trebuie sa ai si ochelari de protectie.Dar eu folosesc flexul destul de mult,mai ales in vacante sau vara cand ma "mananca" si incep sa construiesc tot felul de gadget-uri,karturi,strutzo-camile si altele.In plus ii mai ajut si pe prieteni cu diferite proiecte.Asa ca am nevoie de niste discuri foarte bune.Acum sunt multumit de discurile pe care le folosesc dar vroiam sa vad daca nu sunt altele mai bune dar la fel de accesibile(sau aproape la fel de accesibile).
This post has been edited by Ciumonk: 18 Feb 2005, 10:41 |
--------------------
Fiat 500,Fiat 600
`64 Fiat 600 VTM,
`65 VW 1200
- BH-xx-xxx;BH-xx-xxx
|
|
ydaniel |
![]()
|
da dar la flexul ala "barosan" am un disc super (nu stiu,il am prin vecini)de 2 ani am taiat tevi babane si nu s-a uzat rau!ochelari de protectie=ex ochelarii de ski!cand imi aduc astia flexul iti zic c emarca e panza!ok?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Ciumonk |
![]()
|
OUCHEI!
|
--------------------
Fiat 500,Fiat 600
`64 Fiat 600 VTM,
`65 VW 1200
- BH-xx-xxx;BH-xx-xxx
|
|
iustinstanciu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 26 February 05 From: cluj-napoca ![]() |
eu folosesc nishte chestii flexco care mi se par foarte bune
mentionez ca nu am flex si le folosesc prinse intre 2 shaibe la mashina de gaurit:D shark flex mi s-au parut destul de slabe, poate ca nu le-am centrat bine, dar au fost varza repede |
--------------------
daewoo cielo. matiz
daewoo cielo, matiz
|
|
Ciumonk |
![]()
|
Decat sa te chinuiesti cu basina de gaurit mai bine cumpara-ti un flex(chiar si no-name).
Basina de gaurit cred ca merge pana la maximum 2000 rpm,iar discul de flex(115,125) are randamentul optim la 11000 rpm. |
--------------------
Fiat 500,Fiat 600
`64 Fiat 600 VTM,
`65 VW 1200
- BH-xx-xxx;BH-xx-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 07:26 |