Batai motor, sunet ciudat
![]() ![]() ![]() |
Batai motor, sunet ciudat
BOBINATOR |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 3 November 04 From: Bucharest ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 Berlina
- B-05-SIO Daca masinile ar merge cu apa , toti am fi miliardardari :)!
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pai uleiul se scurge prin partea de jos din pricina gravitatiei bat-o vina
![]() lasand gluma: du-te si identifica bataia, pe neauzite nu prea poate sa-ti spuna cineva de la ce e. uleiul poate sa iasa pe la buson, pe la garnitura de la baie sau pe la semeringul din fata de palier. P.S. daca zici ca bataia a aparut cam dintr-o data si degeaba, verifica nivelul uleiului. Daca e mare si miroase a benzina inseamna ca s-a dus membrana de la pompa de benzina, ti-a intrat benzina in ulei, s-a subtiat si pierdut calitatile uleiul si probabil iti bat cuzinezii. Totusi asta e DOAR UN SCENARIU din cele foarte multe posibile ![]() This post has been edited by Ov: 16 Feb 2005, 22:06 |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
BOBINATOR |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 3 November 04 From: Bucharest ![]() |
Culmea este ca uleiul este intre minim si maxim undeva pe la jumatate.De facut nu face pete deloc sub masina asa ca nu imi explic o fi vre-o gaurica ceva pe unde se scurge numai la cresterea de temperatura coroborata cu viteza si presiune in motor adica in mers!
|
--------------------
Dacia
1310 Berlina
- B-05-SIO Daca masinile ar merge cu apa , toti am fi miliardardari :)!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 08:30 |