Frane
![]() ![]() ![]() |
Frane
jondafy |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 11 June 08 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300 (R12)
1986
- BV 01 PTD
|
|||
coronarian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 4 August 08 ![]() |
daca esti foarte multumit de ele atunci ce te mai bagi sa repari la ea?
|
--------------------
Renault
21
1993 Diesel, 2068 cm3
- BV xx xxx
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ce pompa de frana ai?
mare atentie la ce garnituri cumperi! |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
coronarian omul a zis ca pierde lichid .
ydaniel are dreptate ,eu sunt patit cu garniturile . Proaste rau... |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
jondafy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 11 June 08 From: Brasov ![]() |
pai nu cumpar garnituri....am mai multe seturi.....trebuie sa le caut prin beci
![]() @coronarian: cui crezi ca-i convine sa tot cumpere la 2 saptamani cate un bidonas de lichid...totusi sunt bani....si nu sti niciodata cand te va lasa frana....nu vreau sa mi se intample si mie. This post has been edited by jondafy: 5 Feb 2009, 21:31 |
--------------------
Dacia
1300 (R12)
1986
- BV 01 PTD
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
jondafy eu t einteleg cel mai bine,cand pierdeam pe la cilindrii receptori prin spate lichid,am cumparat vreo 4 l de lichid de frana in cam 1luna jumatate-2 .Asta pana am rezolvat problema...
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
ionut_09_RWX |
![]()
|
![]() Membru...din pasiune Group: Members Posts: 143 Joined: 26 January 09 From: olteni-ph ![]() |
![]() QUOTE(jondafy @ 5 Feb 2009, 17:03) cam de 2 saptamani tot pierd drastic lichid de frana, mai exact curge intre caroserie si pompa de frana, ..... .....5.am vreo sansa sa tina franele ca inainte? (momentan sunt f multumit de ele) salut, daca esti multumit de frane, inseamna ca garniturile din pompa sunt bune!! vezi sa nu se scurga lichid pe la picioarele paharului si se prelinga pe corpul pompei.... in cazua asta scoate lichidul cu o seringa, scoate paharul si inlocuieste cele doua inele. dupa ce pui paharul, pune lichid in el si trage putin in sus de el fara sa-l scoti afara.. ![]() spor la treaba!! |
--------------------
Dacia
1310 cl break
dec 1998, GPL Marini
- PH-09-RWX io nu vreau sa-mi mearga break-u' ca bmw-u'...
io vreau sa mearga... cum vreau io...=)) |
|
jondafy |
![]()
|
m-am uitat ieri (cand a trebuit sa bag iar lichid), daca curge pe langa borcanas cum spui tu si nu curge pe acolo. poate e garnitura a doua de pe pistonul pompei.
inainte sa apara problema asta, am ramas fara lichid de frana, pe ea aveam dot3 si am pus dot4, iar garniturile cum erau vechi s-au macinat repede de la dot4. poate fi varianta asta? |
--------------------
Dacia
1300 (R12)
1986
- BV 01 PTD
|
|
CandyMan13 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 473 Joined: 1 July 07 From: Roman-Iasi ![]() |
cel mai bine iei o zi concediu,cumperi cele necesare(lichid,garnituri,inele,degripant)si te apuci luandu'le pe rand pe toate.Daca frana functioneaza bine,nu umbli la roti,schimbi doar la pompa(incepi cu inelele-borcanasul iese ridicat cu o spatula mai lata presand pe inele si le inlocuiesti)daca nu merge nici asa dai pompa jos si te uiti mai bine(nu uita cand o pui inapoi sa o amorsezi sa nu te plictisesti dand pedale)
Spor! |
--------------------
DACIA
1410
1996E
- NT-01-BSZ cea mai buna masina e masina pe care o ai
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 13:28 |