merita?
![]() ![]() ![]() |
merita?
dady |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
logan
prestige
2007
|
|||
adostar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 419 Joined: 12 October 04 From: Galati ![]() |
QUOTE(dady @ 17 Feb 2005, 12:04) Pachet sonorizare auto MP3 Vieta Pret: 4.999.000 lei per pachet la banii astia iti cumperi un SONY |
--------------------
gaz
cazan
1980
- gaz/porc
|
|
lolman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 20 September 04 From: Iasi ![]() |
Aceeasi oferta este si in reteaua Flanco.
|
--------------------
Ex. Solenza Confort
Now: Seat Leon 1M1
2005
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Nu merita! Mai bine iti iei ceva serios cu o diferenta mica!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
mcd |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 12 February 05 ![]() |
QUOTE(Sony @ 17 Feb 2005, 14:06) L-ai incercat? Merita toti banii ... eu am pe masina mea si suna foarte bine ... chiar mai bine ca sony ... care toata lumea stie ca la car audio sund de kko. mai am prieteni care si-au luat si sunt si ei super multumiti. Oricum tu faci ce vrei ... daca vrei ceva super meserias orienteaza-te spre pioneer sau alpine ... dar nu sony ... sunt varza |
--------------------
Renault
Megane
- b-xx-mcd
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Siiigur ca daaa!
Si strugurii, si marmotele..... Asa eeee Sony de rahat si Vieta rulles! Dar cred ca cel mai bun e Domotec sau nu ..asta...Futachi! Ai mers vreodata intr-o masina sonorizata complet cu deviceuri Sony Xplode? |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Dragos |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 17 August 04 From: Galati ![]() |
QUOTE(asarban @ 5 Mar 2005, 07:59) Ai mers vreodata intr-o masina sonorizata complet cu deviceuri Sony Xplode? Ia zi frate unde-mi iau un Xplodat la 5mil.? Am banu' pregatit ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI Clima
- ... Posesor de Solenza...
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Ideea era a combate prejudecata ca produsele audio Sony sunt proaste, mai proaste decat Vieta sau alte NN-uri
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
mcd |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 12 February 05 ![]() |
QUOTE(asarban @ 5 Mar 2005, 14:23) Ideea era a combate prejudecata ca produsele audio Sony sunt proaste, mai proaste decat Vieta sau alte NN-uri Sunt in stare sa tin un pariu pe chestia asta .... si imi place: VIETA RULES!!! Cool. Nu compara Vieta cu capul de serie de la Sony ... ca atunci ai dreptate, dar daca compari cu gama de entry level - medie .... vei vedea ca VIETA RULES!!! Si inca ceva .... chiar daca Vieta e "no name" deocamdata in Romania ca e de putin timp pe piata ... nu trebuie sa-l desconsideri fara sa-l asculti. Pentru cultura ta generala daca schimbi fata de la Vieta cu cea a MP3, ce-i drept cel mai ieftin, de la Nakamichi vei avea surpriza ca functioneaza ... iar daca te uiti la aparat ... vei mai avea o surpriza este acelasi. O singura diferenta majora ... pretul care ste la jumatate. Dar si Nakamichi e un "no name" si ele sunt de kkt ... nu ca Sony. So keep in contact ... si by the way "no name-ul" asta si-a luat stand la SIAB 2005 unde te asteapta sa-l vezi si sa te convinga intr-adevar ca VIETA RULES!!! keep in touch |
--------------------
Renault
Megane
- b-xx-mcd
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
ce rost mai are topicul asta?
ceva BUN sau FRUMOS pentru mine poate insemna altceva pt. tine... etc. bye! |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Fii serios. Eu FIX la banii astia mi-am luat JVC cu MP3,WMA, RDS si toate prostiile (de la Flanco). Daca vrei noname mp3, gasesti la metro cu vreo 3 mil
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 14:59 |