Marian Cozma- omorat in Ungaria, Odihneasca-se in pace!
![]() ![]() ![]() |
Marian Cozma- omorat in Ungaria, Odihneasca-se in pace!
Cocojambo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
RIP
umbla vorba ca era genul scandalagiu ca dovada a mai fost implicat in altercatii, uneori mai trebuie sa lasi de la tine desi ai impresia ca le stii si poti face pe toate, ca uite ce se poate intampla. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
murfi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
Nu stiu cum a fost acolo dar am jucat si eu handbal si stiu cum faceam cand ieseam cu baietii la o bauta dupa meci. Pacat ca era baiat bun pentru echipa nationala.
|
-------------------- |
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Un moment de reculegere pentru Marian Cozma ![]() A fost un sportiv foarte talentat. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! QUOTE(Cocojambo @ 9 Feb 2009, 11:48) Sârbii vor răzbunare Croatul Ivan Pesici și sârbul Zarko Sesum, jucători răniți și ei grav în conflictul în care și-a pierdut viața Marian Cozma, ar putea să nu mai joace niciodată handbal. Potrivit unor informații din Ungaria, lui Pesici i-a fost scos un rinichi, iar Sesum riscă să-și piardă un ochi. Sârbii s-au revoltat și vor să-l răzbune pe Sesum, promițând că agresorii nu vor scăpa ușor, mai ales că tatăl handbalistului este patronul celei mai importante firme de bodyguarzi din Serbia. Conform GSP TV, au fost mobilizați 300 de foști membri ai grupării paramilitare condusă de Arkan, care vor să plece în Ungaria pentru a-i pedepsi pe vinovați. Daca sunt oamenii lui Arkan, nici nu vreau sa ma gandesc ce vor pati tiganii. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Arkan.
Cu sarbii nu prea te joci. Pacat de el. Dumnezeu sa-l ierte. This post has been edited by Victoras2001: 9 Feb 2009, 12:43 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
QUOTE Conform presei locale, autorii atacului nu au fost găsiți. Aceasta crede că Marian Cozma a fost confundat cu o altă persoană, "cea mai plauzibilă ipoteză fiind că el a murit din greșeală". Acum am citit si eu prostia asta. Sa injunghii un om din greseala, am mai auzit, dar trei ... ? ![]() Mai jos, un articol interesant pentru cei care il considerau un tip agresiv: http://www.mediafax.ro/sport/toma-marian-n...ml?1689;3881320 This post has been edited by bendix: 9 Feb 2009, 13:13 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(argon @ 9 Feb 2009, 11:56) umbla vorba ca era genul scandalagiu ca dovada a mai fost implicat in altercatii, uneori mai trebuie sa lasi de la tine desi ai impresia ca le stii si poti face pe toate, ca uite ce se poate intampla. Mda. M-am certat in viata asta scurta, cu diverse persoane. Din diverse motive. Cu unele am fost mai calm, cu altele am fost mai violent. Am urlat, am scuipat, am injurat, am dat picioare-n cur, am amenintat, am blestemat, am si luat. In sfarsit... Am facut cam ce face omul cand nu-si mai poate stapani nervii. De doua ori in viata mi s-au intamplat niste chestii pentru care altii s-ar fi simtit indreptatiti sa omoare. Eu n-am facut-o. Ar fi trebuit? Vad ca dai ca exemplu ce se poate intampla daca esti "scandalagiu". In opinia mea, iti iei o bataie, te faci de ras si cu asta basta. Din pacate, in opinia altora, meriti trei cutite-n inima. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pai, ziceau pe la TV ca a mai fost injunghiat odata acum vreo doi ani. Si, ce drac de sportiv, de lotul national e ala care la 3 noaptea chefuieste prin carciumi?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
La cât cantonament bagă ăștia ....e de înțeles!
Întrebați-l pe Carlos! |
--------------------
.
.
.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Un nenorocit! O cazatura. Un venetic. 'Tu-i muma-n cur de netrebnic. Pai ce plm cauta el in carciuma? Auzi nenorocitul... Cat tupeu pe el...
Cum sa te duci ma, sportiv de lotul national, in carciuma? Huo!!! Baaaaaaaaaaaaa, mi-e scarba de astia care-o frecati pana ustura, pana se umfla pielea pe gland... Deci tu si Argon l-ati gasit p-asta vinovat. Ca n-a stat acasa. Ca era scandalagiu. V-ati fatait voi cu el prin toata lumea si-ati tras o concluzie obiectiva. Si daca n-a stat acasa, si daca era scandalagiu, ce ma? Ii dati cu sisu-n inima? This post has been edited by Victoras2001: 9 Feb 2009, 17:40 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Lostboy |
![]()
|
Victoraș, ce ai bre?
Nu te-au acceptat în echipa școlii? |
--------------------
.
.
.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Hai rade-te. Ce-ti plac glumitele tale!
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Lostboy |
![]()
|
Nu ”mă râd” bre. Vreau să spun că fiecare are dreptul la o opinie. Asta nu înseamnă că argon și radian îl desconsideră prin prisma vieții sale private, ci doar atrag atenția asupra unui aspect al personalității sale care i-a dăunat. Atât.
Vorba aia: ”Despre morți, numai de bine!” Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească! LE Este o artă să ști când să ”taci”! Nimeni nu are dreptul suprem asupra vieții, oricât de multe rele poate face cineva. Cel mai dureros este vârsta la care acesta a fost ”răpus” și faptul că a fost o persoană publică. Dar multe persoane sunt acum ”îndurerate” pt. că dă bine pe sticlă. Nu mă refer aici la cei apropiați și familie. This post has been edited by Lostboy: 9 Feb 2009, 18:02 |
--------------------
.
.
.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu efectiv nu-mi dau seama de ce se initiaza astfel de topicuri.
La urma urmei, amaratul ala a murit. Pentru cei mai multi oameni era un necunoscut. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(Lostboy @ 9 Feb 2009, 17:56) Nu ”mă râd” bre. Vreau să spun că fiecare are dreptul la o opinie. Asta nu înseamnă că argon și radian îl desconsideră prin prisma vieții sale private, ci doar atrag atenția asupra unui aspect al personalității sale care i-a dăunat. Atât. Cu siguranta "un aspect" al personalitatii sale i-a daunat. Acel aspect care l-a indemnat sa accepte sa traiasca alaturi de diversi nimici si de diverse micimi. Un fleac... Apropos, nu-mi mai traduce. Ma descurc singur. QUOTE(Lostboy @ 9 Feb 2009, 17:56) Povata asta am s-o retin. Mai ales cad va sari cineva cu sisu' la mine. Apropos, "stii". <span class='edit'>9 Feb 2009, 18:12:</span> QUOTE(Lostboy @ 9 Feb 2009, 17:56) Da. Ai reusit sa ma naucesti. Nefiind persoane publice, de la ce varsta pot fi "rapusi"? This post has been edited by Victoras2001: 9 Feb 2009, 18:14 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Lostboy |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 9 Feb 2009, 18:10) Nu mi-o lua în nume de rău dar http://dexonline.ro/search.php?lexemId=54450 |
--------------------
.
.
.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bre, la infinitiv o fi cu un "i" dar la conjunctiv se pun doi "i", mai ridica si tu cateva almanahe de jos.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE Nu mi-o lua în nume de rău dar http://dexonline.ro/search.php?lexemId=54450 E, ti-ai demonstrat limitele. This post has been edited by Victoras2001: 9 Feb 2009, 18:18 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Lostboy |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Lostboy |
![]()
|
Când o să-ți dai jos ochelarii de cal, o să înțelegi.
LE @radian: Lasă-l bre, că e și el mic și ia foc repede. This post has been edited by Lostboy: 9 Feb 2009, 18:23 |
--------------------
.
.
.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 9 Feb 2009, 17:38) Un nenorocit! O cazatura. Un venetic. 'Tu-i muma-n cur de netrebnic. Pai ce plm cauta el in carciuma? Auzi nenorocitul... Cat tupeu pe el... Cum sa te duci ma, sportiv de lotul national, in carciuma? Huo!!! Baaaaaaaaaaaaa, mi-e scarba de astia care-o frecati pana ustura, pana se umfla pielea pe gland... Deci tu si Argon l-ati gasit p-asta vinovat. Ca n-a stat acasa. Ca era scandalagiu. V-ati fatait voi cu el prin toata lumea si-ati tras o concluzie obiectiva. Si daca n-a stat acasa, si daca era scandalagiu, ce ma? Ii dati cu sisu-n inima? Chiar daca e offtopic si am sa primesc warn, mi-l asum, sper totusi sa fiu de folos colegilor, chiar si lui Victoras 2001. Cand i-a casunat pe mine m-am abtinut cat am putut, am zis ca poate am gresit eu cu ceva, si nu am dat curs. Totusi, de atunci am privit mai atent postarile "amicului" Victoras 2001. Asa ca domnu' Victoras 2001, cred ca ai oarece probleme. Consulta-te sau ia ceva masuri pentru ca uneori te ia cu crize de furie, pe care nu cred ca suntem datori sa ti le suportam. This post has been edited by logan1.5dci: 9 Feb 2009, 18:39 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Presa a zis clar ca sarbatoreau faptul ca sotia unui coleg de echipa nascuse. E de condamnat faptul ca a iesit cu echipa? Il transforma asta intr-un pierde-vara prin baruri? Tare ne mai place sa punem etichete...
Odihneasca-se in pace, e o mare pierdere pentru nationala de handbal. |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Lostboy |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
vlpvlp06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 549 Joined: 16 March 08 From: Slobozia ![]() |
Chiar trebuie sa va certati?Nu va dati seama ca este vorba despre moartea unui om aici?unii dintre noi l-am cunoscut si nu era deloc un scandalagiu si un golan.
Cine nu l-a cunoscut este mai bine sa se abtina decat sa faca comentarii gratuite. Nu te vom uita niciodata Mariane!!! |
--------------------
ex:dacia solenza/
volvo for life!!!/
T-5 power Magazin de piese auto on-line.
http://vlpauto.ro/ |
|
Victoras2001 |
![]()
|
Domnilor, cu respect va aduc la cunostinta ca n-am facut decat sa-mi expun punctul de vedere in paralel cu opiniile dumneavoastra.
Combateti-ma cu argumente. Nu va mai plangeti ca gastele lu' Enica dupa ce-a trecut masina postei peste ele. Ati spus mai sus ca acel OM a fost ucis pentru ca era scandalagiu. Ati spus ca trebuia sa invete sa-si tina gura. Iar eu am spus ca indiferent ce facea, nu merita sa moara. Iar daca trebuia sa moara, nu trebuia sa moara ucis miseleste. Va invit sa-mi demonstrati ca era scandalagiu. Si ca d-aia a trebuit sa moara. Voi stergeti cu el pe jos. L-ati vazut vreodata? Stiti voi cu ce se mananca durerea pricinuita de pierderea unui copil? Ati fost voi cu el la carciuma? Lasa sa-l aprecieze ungurii ca voi aveti treaba cu mine si cu faptul ca era scandalagiu. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pana la urma, scandalagiu sau nu, mie imi pare rau de el! Avea 26 ani!Nu aprob violenta in nici un fel! Dar pentru asasini nu cred ca exista pedeapsa suficient de mare!
PS: Am o rugaminte: topicul este despre moartea unui om! Excesul de testosteron face topicul sa se transforme intr-un mare rahat! Aveti pm pentru scandal! Multumesc pentru intelegere! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Lostboy |
![]()
|
QUOTE(argon @ 9 Feb 2009, 11:56) RIP umbla vorba ca era genul scandalagiu ca dovada a mai fost implicat in altercatii, uneori mai trebuie sa lasi de la tine desi ai impresia ca le stii si poti face pe toate, ca uite ce se poate intampla. QUOTE(Lostboy @ 9 Feb 2009, 17:56) Nu ”mă râd” bre. Vreau să spun că fiecare are dreptul la o opinie. Asta nu înseamnă că argon și radian îl desconsideră prin prisma vieții sale private, ci doar atrag atenția asupra unui aspect al personalității sale care i-a dăunat. Atât. Vorba aia: ”Despre morți, numai de bine!” Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească! LE Este o artă să ști când să ”taci”! Nimeni nu are dreptul suprem asupra vieții, oricât de multe rele poate face cineva. Cel mai dureros este vârsta la care acesta a fost ”răpus” și faptul că a fost o persoană publică. Dar multe persoane sunt acum ”îndurerate” pt. că dă bine pe sticlă. Nu mă refer aici la cei apropiați și familie. De unde rezultă că QUOTE Voi stergeti cu el pe jos. ?QUOTE Domnilor, cu respect va aduc la cunostinta ca n-am facut decat sa-mi expun punctul de vedere in paralel cu opiniile dumneavoastra. Nu zău?!?! Și noi de ce nu am avea dreptul la a avea o opinie? Că nu este 100% în concordanță cu ce ai zis tu? A zis cineva aici că merită ce i s-a întâmplat? Deci domnul Victoraș2001, nu te mai grăbi în a face acuzații și încearcă să înțelegi ce spun alții. OK? Eu mă opresc aici. ![]() Dumnezeu să-l odihnească. |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 22:40 |