PROBLEME AMORTIZOARE, PROBLEME AMORTIZOARE
![]() ![]() ![]() |
PROBLEME AMORTIZOARE, PROBLEME AMORTIZOARE
Lungu Ionut Daniel |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 8 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L
1998 CN
- IS 08 DMI
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
probabil ai arcurile uzate.
cumpara arcuri noi de berlina/break-numai de sc krupp compa arcuri sibiu sa.daca vrei sa imbunatatesti confortul cumpara si amortizoare noi. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Sorin_18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
ai cumva aparatoare deale a de noroi(presurile acelea) mie alea imi ating cand masina este mai incarcata,m-am uitat o gramada la ea pana sa imi dau seama
|
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
Lungu Ionut Daniel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 8 February 09 ![]() |
Probabil ating aparatorile dar tot e deranjant .. adik masina daca e de 5 locuri ... nu trebuie sa atinga nimic ... am sa cumpar amortizoare de care mi-ai spus multumesc mult !
|
--------------------
Dacia
1310 L
1998 CN
- IS 08 DMI
|
|
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
masina e facuta sa care o greutate de vreo 480 de kg.... tu daca ai in spate ceva persoane mai grele un pic depasesti lejer greutatea... si de aici si lasatul asta excesiv... iar daca pui arcuri prea tari sa vezi ce naspa o sa sara spatele cand nu vei avea greutate... e cu dus si intors toata treaba la berlina.
|
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Volanu' e de vina! Amortizoarele fac altceva , nu ele tin in spate umflatii din masina, asta o fac arcurile.Daca arcurile sunt slabite, da de jos si cu doua persoane in spate. Pune arcuri de brec daca duci mereu greutate, sau arcuri mormale, dar bune (sau de fata, scurtate). Amortizoarele incearca-le , apasand pe rand de fiecare colt al masinii, si la eliberare, trebuie sa se ridice ceva mai sus, iar la coborare, sa se opreasca la jumatatea cursei. Daca se balanseaza de mai multe ori, amortizorul e gol.Se poate completa cu ulei si stopa pierderile, si-l mai duci p-atat. |
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
CandyMan13 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 473 Joined: 1 July 07 From: Roman-Iasi ![]() |
de acord cu toti antevorbitorii
![]() |
--------------------
DACIA
1410
1996E
- NT-01-BSZ cea mai buna masina e masina pe care o ai
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Adica face ca roata sa fie in contact cu carosabilul, cat mai mult, si sa nu mergi ca-n barca. Sa nu sara rotile ca mingea . Imaginati-va o curba, in care rotile "toaca" asfaltul.
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pune linistit arcuri de break. Nu sunt foarte tari incat sa troncane. Eu nu as pune arcuri de fata taiate deoarece sunt prea tari. SI asta din vazute/incercate, nu din auzite.
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
rokos |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 25 January 07 From: IASI ![]() |
am avut si eu aceeasi problema pana acum 1 saptamana.
solutia a fost sa pun pe spate 2 arcuri de break noi. nu a trebuit nici o alta modificare. nu sunt foarte rigide, masina sta mai sus acum. bafta! |
--------------------
VW // DACIA
Golf IV 1.9 TDI // LOGAN 1.5 DCI
2000 // 2008
- is-%%-###
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 17:04 |