faza scurta aprinsa, scurtcircuit ?
![]() ![]() ![]() |
faza scurta aprinsa, scurtcircuit ?
oxy |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 13 February 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova confort
- is02rgy Comunismul este ca prohibitia: o idee buna, dar nu merge!
|
|||
mosu86 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 25 January 09 ![]() |
QUOTE(oxy @ 10 Feb 2009, 20:34) Salut tuturor. Am o problema de ultim moment.Am consatata ca oprind motorul si toate luminile ramanea faza scurta aprinsa pe care nu puteam sa o sting. In acelasi timp am constatat ca din cutia de sigurante din masina iesea fum. Ca prima rezolvare ( partiala) am scos siguranta de la luminile de pozitie. Din pacate nu merg nici luminile din bord, numarul. Va rog sa oferiti niste sugestii si sfaturi. Multumesc anticipat Scurt in releul de protectie al farurilor,releul a ramas pe cuplat.Schimba releul si pune la loc siguranta,o sa-ti mearga si luminile in bord.Cati w au becurile 50/55 s-au mai mari.Infasurarea bobinei releului nu s-a ars degeaba,verifica si daca nu ai apa pe undeva.Faza lunga iti merge? ![]() This post has been edited by mosu86: 11 Feb 2009, 00:18 |
--------------------
mazda
323f
-
- -
|
|
pmv_marius |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 30 April 08 From: Bucuresti ![]() |
![]() Aseara am ramasa fara pozitii, faza scurta, faza lunga, lumini bord. Casetofonul, ceasul, plafoniera, semnalizarea si avariile functioneaza. Ce s-a defectat ca nu mai suport. Apropo sunt incepator si a trebuit sa merg cu avariile si pe langa toate astea mai era si politia in spatele meu. AJUTATI-MA va rog. |
--------------------
dacia
super nova
2001 Rapsodie
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
desfaceti panoul de sigurante si luati fiecare siguranta la verificat.eventual schimbat-o cu una noua (e 5 lei un set de 10 zigurante).dar intai verificati sa nu aveti apa.bafta:)
marius avariile o sa-ti functioneze intotdeauna.sunt facute separat de celelalte exact pentru situatii ca ale tale ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
mosu86 |
![]()
|
[quote=pmv_marius,12 Feb 2009, 23:22]
![]() Aseara am ramasa fara pozitii, faza scurta, faza lunga, lumini bord. Casetofonul, ceasul, plafoniera, semnalizarea si avariile functioneaza. Ce s-a defectat ca nu mai suport. Apropo sunt incepator si a trebuit sa merg cu avariile si pe langa toate astea mai era si politia in spatele meu. AJUTATI-MA va rog. [/ Cum nu avea sa se arda 5 sigurante te-ai facut de un bloc de lumini,totusi e bine sa verifici si sigurantele si cablajul. This post has been edited by mosu86: 12 Feb 2009, 22:44 |
--------------------
mazda
323f
-
- -
|
|
Koffy |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 501 Joined: 8 August 08 From: Bucuresti-Militari ![]() |
QUOTE(ianys_andrey @ 12 Feb 2009, 22:28) desfaceti panoul de sigurante si luati fiecare siguranta la verificat.eventual schimbat-o cu una noua (e 5 lei un set de 10 zigurante).dar intai verificati sa nu aveti apa.bafta:) marius avariile o sa-ti functioneze intotdeauna.sunt facute separat de celelalte exact pentru situatii ca ale tale ![]() Eu am luat cu 2 lei zece sigurante. |
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Clima
- B 20 SVG
|
|
pmv_marius |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 30 April 08 From: Bucuresti ![]() |
![]() Mai am o intrebare: pot schimba singur blocul de lumini sau trebuie sa merg la service? |
--------------------
dacia
super nova
2001 Rapsodie
|
|
mosu86 |
![]()
|
QUOTE(pmv_marius @ 13 Feb 2009, 09:58) ![]() Mai am o intrebare: pot schimba singur blocul de lumini sau trebuie sa merg la service? Binenteles ca poti nu este deloc complicat insa trebuie sa stii sa masori daca ai alimentare pana la bloc ca sa nu-l schimbi degeaba,eu ti-am zis doar de o posibila cauza. |
--------------------
mazda
323f
-
- -
|
|
ciprianeduard |
![]()
|
![]() Membru agitat Group: Members Posts: 743 Joined: 16 June 05 From: PLOIESTI ![]() |
QUOTE(oxy @ 10 Feb 2009, 19:34) Salut tuturor. Am o problema de ultim moment.Am consatata ca oprind motorul si toate luminile ramanea faza scurta aprinsa pe care nu puteam sa o sting. In acelasi timp am constatat ca din cutia de sigurante din masina iesea fum. Ca prima rezolvare ( partiala) am scos siguranta de la luminile de pozitie. Din pacate nu merg nici luminile din bord, numarul. Va rog sa oferiti niste sugestii si sfaturi. Multumesc anticipat Daca a iesit fum e cam grava problema mai bine te duci la un electrician QUOTE(mosu86 @ 10 Feb 2009, 22:13) Scurt in releul de protectie al farurilor,releul a ramas pe cuplat.Schimba releul si pune la loc siguranta,o sa-ti mearga si luminile in bord.Cati w au becurile 50/55 s-au mai mari.Infasurarea bobinei releului nu s-a ars degeaba,verifica si daca nu ai apa pe undeva.Faza lunga iti merge? ![]() supernova nu are releu pe faruri QUOTE(pmv_marius @ 12 Feb 2009, 22:22) ![]() Aseara am ramasa fara pozitii, faza scurta, faza lunga, lumini bord. Casetofonul, ceasul, plafoniera, semnalizarea si avariile functioneaza. Ce s-a defectat ca nu mai suport. Apropo sunt incepator si a trebuit sa merg cu avariile si pe langa toate astea mai era si politia in spatele meu. AJUTATI-MA va rog. Verifica sa nu fi iesit mufa de la blocul de lumini |
--------------------
Dacia
MCV 1.5 DCI, SOLENZA 1.4 MPI
2008, 2004
- ...... _____________________________________________________________________
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:06 |