stergator
![]() ![]() ![]() |
stergator
vasilesas |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 11 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia Solenza
Confort
2003
|
|||
Mihai San |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
NU mai desfaci nimic in afara de acea piulita, incearca sa tragi catre tine de brat dupa ce ai slabit piluita si o sa vezi ca sare de acolo bratul ca sa zic asa... apoi il misti mai sus unde vrei si ti presat cu mana si strangi piulita...Atentie nu strange foarte tare..
|
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|
vasilesas |
![]()
|
Deci trebuie sa trag catre mine. Eu am tras in sus. Am tot incercat si sus si nu a mers.......
|
--------------------
dacia Solenza
Confort
2003
|
|
Fancyman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 September 04 From: Pitesti ![]() |
Cauta ca s-a mai discutat. Ca s-o slabesti dai cu WD40 dar vezi ca isi face efectul cam dupa o ora. Eu tot asa am patit. Dai cu spray-ul, misti putin de brat, il mai lasi 10 min, iar il misti si tot asa - trebuie sa se deblocheze pana la urma.
|
--------------------
Stepway
1,0Tce
Confort/Laureate/Variant
|
|
vasilesas |
![]()
|
am dat si cu wd 40 si chiar asa am facut (il miscam,il lasam) dar pana la aurma ajunsesem sa trag prea tare si am zis sa intreb aici ca poate mai tine undeva si stric ansamblul
|
--------------------
dacia Solenza
Confort
2003
|
|
Fantomas |
![]()
|
![]() Nesuferit Group: Members Posts: 186 Joined: 27 February 08 From: Bucuresti ![]() |
eu am o alta problema ...
cand dau prima viteza ... adica temporizatoare sau cum ii zice ... nu mai merge ... se blocheaza stergatoarele pe mijlocul parbrizului !! care e problema ? s`a stricat motorasul ? mentionez ca stergatoarele au mers bine.. pana acum 3 saptamani ... si dintr`o data a aparut aceasa buba fara sa le fac nimic ![]() asa ca astept pareri, rezolvari ![]() This post has been edited by Fantomas: 11 Feb 2009, 18:40 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2004
- B 86 ***
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Sa nu-ti fi cedat releul lor...cateodata se mai si strica...
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
metrix4you |
![]()
|
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
eu am 2 ptobleme legate de stergatori:
1- mi s-au cojit in ultimul hal si cum incerc sa le vopsesc se cojesc dupa ceva timp 2- a incarcat cineva sa puna duze pentru stropit direct pe bratul stergatorilor ? |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- Gr-03-EGV ... doar eu si "Solnitza" mea ...
|
|
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
Boala cu decojitul o au cred toate Solenzele, calitatea vorbeste asta e.
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
1. Si la mine se cojesc- le vopsesc cand se mai incalzeste afara.
2. Da, eu. La stergatorul din dreapta, am pus o duza cu doua gauri. Am cumparat de la magazin un kit format din furtunase, teu si duze. Furtunul l-am trecut prin arcul din bratul stergatorului. Parte proasta este ca, dupa trei ani, furtunasul a devenit casant si s-a rupt la bucla aceea care ii permitea sa se miste odata cu stergatorul, bucla aflata la baza bratului. Dar am reparat-o provizoriu, pana da caldura. Apa se consuma mai repede, avand doua duze in plus, iar daca se rupe furtunul, cum a facut la mine, nu mai stropeste deloc nicio duza, toata apa iese prin spartura. Attached thumbnail(s) Imag015.jpg ( Size: 35.76k ) Number of downloads: 152 Imag017.jpg ( Size: 34.12k ) Number of downloads: 170 Imag018.jpg ( Size: 47.88k ) Number of downloads: 167 Imag019.jpg ( Size: 44.19k ) Number of downloads: 163 |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 12:18 |