Cum sa invocam viciul de procedura, Cand ne opreste caschetosu'
![]() ![]() ![]() |
Cum sa invocam viciul de procedura, Cand ne opreste caschetosu'
kaput |
![]()
|
||
![]() membru tuns scurt Group: Members Posts: 113 Joined: 19 April 07 From: CONSTANTA ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
DACIA
1310/1999 GPL
- CT 56 DSD Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare!
|
|||
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
da..am patit in cta
aici vin aia cu caracatita cand opresti si pui avaria mai ales pe bdul tomis si am oprit sa las pe cineva si politatiu un pic mai jos cu masina cu caracatite am oprit, dau mana cu colegul din masina, cand iese s-au aprins avariile din cauza alarmei.... hop...vede politistu...vine...ca actele la control, bla bla... si i-am invocat exceptia din lege, spunand ca nu se considera oprire "pt a cobora sau urca pasagerii atata timp cat nu incomodeaza traficul"...nefiind nicio alta masina pe bulevard...am avut dreptate..s-a uitat pe acte, m-a felicitat ca stiu legea...si al revedere a doua oara cand traversam pe la colt de traza, pe langa trecerea semaforizata(era rosu dar nu trecea nicio masina)....ca pieton am invocat faptu ca e colt de strada si am voie dar nu prioritate sa traversez, si imi asum raspunderea daca ma loveste vreo masina |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
oameni buni, faceti contestatie. scrieti acolo ce vreti numai scrieti. costa 1,5 lei o contestatie. eu fac si cand nu am dreptate. de obicei judecatorii sunt binevoitori si transforma amenda in avertisment. ramai cu punctele, dar parca faptul ca scapi de amenda te incalzeste.
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Bun, si in afara de faptul ca acest topic e un fel de "zidul plangerii", ceva care sa aiba legatura cu titlul (stiu si eu, care sunt viciile de procedura, cum le-ati folosit, ce procedura ati urmat etc) aveti?
Nu de alta, dar si o baba de la tara stie sa se planga, nu trebuie multa facultate pentru asta. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Iar o sa apara spamul ala despre cum trebuie sa intimidam gaborul si radarul lui...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
QUOTE(klaus @ 12 Feb 2009, 10:04) Bun, si in afara de faptul ca acest topic e un fel de "zidul plangerii", ceva care sa aiba legatura cu titlul (stiu si eu, care sunt viciile de procedura, cum le-ati folosit, ce procedura ati urmat etc) aveti? Nu de alta, dar si o baba de la tara stie sa se planga, nu trebuie multa facultate pentru asta. Motive de anulare a procesului-verbal de contraventie Motive de anulare a procesului-verbal de contraventie sunt selectate din hotarari judecatoresti care au anulat procese-verbale de constatare a contraventiei: - neprezentarea probei radar in instanta; - politistul nu mentioneaza distanta de indicatorul care interzice oprirea/stationarea si nu mentioneaza numarul casei in fata careia a fost oprita masina; - politistul nu mentioneaza unde a stat autovehicolul, era sau nu pe partea carosabila, adica era sau nu sub incidenta indicatorului care interzice oprirea/stationarea; - mentionarea mincinoasa a numarul casei si a distantei fata de indicatorul care interzice oprirea/stationarea; - necorelarea intre distanta de la indicatorul care interzice oprirea/stationarea si numarul casei in fata careia era oprita masina; - nementionarea motivelor care au dus la intocmirea unui proces verbal care nu contine datele cerute de lege; - nu sunt mentionate obiectiunile contravenientului; - lipsa semnaturii agentului constator; - lipsa mentiunilor cu privire la numele si functia agentului constatator; - nerespectarea formei cerute de lege a formularului pe care s-a facut PVB; - stabilirea amenzii contraventionale in suma totala, fara sa indice sanctiunea aplicata pentru fiecare din contraventile stabilite; - politistul nu este specializat si/sau nu are dispozitie din partea Inspectoratului General al Politiei Romane de a exercita controlul respectarii normelor de circulatie rutiera si de a aplica masurile legale in cazul in care exista incalcari ale normelor privind circulatia pe drumurile publice; - contravenientul nu era de fata si nu putea sa faca obiectiuni; Lista de mai sus prezinta doar o serie de motive de anulare a procesului verbal de contraventie. |
--------------------
dacia
1310
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Tema e "cand ne opreste caschetosu' ", scrie in titlu, nu la tribunal.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Sapcaliul se lasa f. usor intimidat de introducerea unei hartii (de fapt e cam plastic) dreptunghiulare in talon.
This post has been edited by Marty: 12 Feb 2009, 10:21 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vijelie |
![]()
|
Eu am scapat si cu niste cotlele de porc odata.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
slaiciprian |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 12 Feb 2009, 10:18) ce folos ca stii tu legea si nu o stie el? poti sa invoci tu vicii si legi ca de cele mai multe ori habar nu are despre ce vorbesti. decat sa ma cert cu el pe strada, sa-mi stric ziua, il las sa scrie ce vrea, rezolv la tribunal. |
--------------------
dacia
1310
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Io nici nu ma cert. Sar la bataie.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
sau il iei direct pe capota si gata
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
pe mine nu m-au oprit de ani de zile, ma stiu toti, iar in alte judete merg si eu atent si regulamentar
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vijelie |
![]()
|
Nu te-au oprit nici macar sa-si faca o poza cu noul tau volan?
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(slaiciprian @ 12 Feb 2009, 10:11) - necorelarea intre distanta de la indicatorul care interzice oprirea/stationarea si numarul casei in fata careia era oprita masina; Exista o distanta anume prevazuta in lege pentru actiunea indicatorului? Sau e pana la prima intersectie sau pana la indicatorul de anulare? Ce conteaza daca sunt 100 metri de la indicator sau 50 metri, daca pana in fata imobilului nu e nici o intersectie sau indicator de anulare?QUOTE(slaiciprian @ 12 Feb 2009, 10:11) - nu sunt mentionate obiectiunile contravenientului; O, da, imediat se anuleaza cu asta...QUOTE(slaiciprian @ 12 Feb 2009, 10:11) - nerespectarea formei cerute de lege a formularului pe care s-a facut PVB; Da ce dracu' a facut politistul procesul verbal de mana complet, nu pe tipizat?QUOTE(slaiciprian @ 12 Feb 2009, 10:11) - contravenientul nu era de fata si nu putea sa faca obiectiuni; Asta e chiar de tot rasul. Deci daca iei amenda de parcare neregulamentara trebuie sa fii de fata ca sa faci obiectiuni? Dar amenda de radar cu camere fixe? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Marty @ 12 Feb 2009, 10:21) Sapcaliul se lasa f. usor intimidat de introducerea unei hartii (de fapt e cam plastic) dreptunghiulare in talon QUOTE(vijelie @ 12 Feb 2009, 10:22) Eu am scapat si cu niste cotlele de porc odata Pai si au avut loc in talon?This post has been edited by IRONICK: 12 Feb 2009, 16:04 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
slaiciprian |
![]()
|
politistul este obligat sa scrie in dreptul carui imobil esti stationat. am castigat o contestatie ca a gresit nr de imobil. am facut poze si gata.
|
--------------------
dacia
1310
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:01 |