sarit pivot, cu roata cu tot, ca la daciile vechi
![]() ![]() ![]() |
sarit pivot, cu roata cu tot, ca la daciile vechi
cristy_taxi_1.6|1.4 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 3 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia volkswagen
logan hatch back break
2005 preferance ambition confortline tlx
|
|||
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
poze?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
cristy_taxi_1.6|1.4 |
![]()
|
chiar nu mi-a venit in minte sa fac poze.masina e pe platforma inca deci maine inaite sa o bag in service ii fac.
|
--------------------
dacia volkswagen
logan hatch back break
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Nu cumva ti s-a rupt pivotul ? ( parerea mea .... )
This post has been edited by cosmin_2300: 13 Feb 2009, 22:08 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
sincer n-am mai auzit pana acum, dar vad ca e posibil . i-a zi cum merg loagnurile la aproape 200.000 de km.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Vorba lui cosmin_2300, poate sa iasa si mama planetarei, ca roata e prinsa in amortizor si bascula (via pivot), nu in planetara.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
@initiator :
Este destul de mica poza dar poate intelegi putin cum sta treaba . In stanga sus se vede pivotul ( care "tine" roata ) si la mijloc e planetara ( care NU are rolul de a sustine roata ) ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 13 Feb 2009, 23:53 Attached thumbnail(s) 3e02_12.JPG ( Size: 31.08k ) Number of downloads: 1484 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
ProMotor |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 210 Joined: 30 November 07 ![]() |
Curba stransa, efort mare pe pivot, e cam clara treaba.
|
--------------------
Dacia
Logan ABS Plus
2007
|
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Ce curba stransa si efort prea mare pe pivot, cum adica ,sa imi fie frica sa fac curbe stranse????
Oare cand s-au verificat jocurile la masina aia care se tine asa bine?? In taximetrie nu se fac reviziile de fel ce sa mai dicutam de verificat jocuri si alte alea. Sau a verificat jocurile meseriasu care a zis ca mai merge si asa Nu mai incercati sa dati vina pe logan ca e ca dacia ai veche fara stift la planetara |
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
La cate gropi sunt in orasul asta "minunat" , e NORMAL sa cedeze pivotii "inainte de vreme" ... si sunt curios daca in cei 160.000 km au fost schimbati vreodata ... si daca da , cand au fost verificati / schimbati ultima oara ?!
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
77sky |
![]()
|
![]() Membru ocazional Group: Members Posts: 182 Joined: 22 March 08 ![]() |
Mdea,,,am avut la vechea dacie planetarele amandoua busite; clantaneau de zeci de mii de km la orice curba. Daaar am avut probleme sa imi iasa roata doar cand mi-a sarit un pivot si asta la viteza mica, dar pe un drumu cu denivelari pronuntate. Normal.
Sunt convins ca este smuls vreun pivot. Sa vedem si poze, daca se mai pot face... ![]() |
--------------------
_
_
_______________ Logan Ambâț 1.5 DCi, 70HP (dopat la 95), JR5 AH, vara lu' 2007 nasterea & "Taz" 1.6 dCi 160 CP, Ints EDC, tot vara, dar lu' 2016
|
|
cristy_taxi_1.6|1.4 |
![]()
|
nu am avut timp sa va raspund deoarece am mers dupa piese si am stat langa mecanici sa vad cu ochii mei ce fac acolo.si aveti dreptate de la pivot a fost toata treaba.planetara nu are nimic discu nici el.am luat pivot capat bara si rulmenti ca trebuiau schimbati oricum chiar daca nu se intampla chestia asta.si pot sa spun ca reviziile le fac la zi.la taximetre reviziile trebuiesc facut cu 5000 de km mai repede decat prevede fabrica pentru o masina personala.si loganu asta a fost masina mea personala pana la 12000 de km.intreba cineva cum merg loganurile la 200.000 de km.am un benzinar de 1.4 care are 240.000 de km si se tine bine.daca faci reviziile cum trebuie merge fara probleme.sunt semne de oboseala e normal ca la orice masina de km acestia, cum ar fi volanul foarte lucios,maciulia la fel,plasticul acela de la tabloul de bord se matuieste.oricum masina o scot marti din service ca vreau sa ii fac si geometria si revizia ca mai sunt doar 500 de km pana la implinirea termenului.
|
--------------------
dacia volkswagen
logan hatch back break
|
|
ProMotor |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 210 Joined: 30 November 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan ABS Plus
2007
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Acuma, la 160.000 km eu cred ca pivotul a mai fost schimbat cel putin odata. Problema e daca a fost schimbat doar el (extras din bascula) sau a fost schimbat cu bascula cu tot. Nu de alta, dar acum vad ca a fost cumparat doar pivotul. Daca mai fuse extras inca un pivot din bascula aia, asta al doilea nu o sa aiba o viata foarte lunga.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Bujor Stefan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 17 March 06 From: Bucuresti ![]() |
De unde mai exact a sarit sau ce s-a rupt pe-acolo?
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6
- B
|
|
cristy_taxi_1.6|1.4 |
![]()
|
deci pivotul de jos s-a rupt din bascula (s-a smuls mai bine zis) asa ca am fost nevoit sa schimb si bascula.prima data cei din servis mi-au zis ca merge si asa ( lasa ca e taxi ce are) da cand am vazut ce e cu bascula m-am gandit ca poate pateste la fel masina.nu cred ca ma mai tinea pana la 200.000 de km asa ca am schimbat-o.pana acum am dat 5 mil dar mai am de platit,abia marti stiu cat m-a costat toata problema.oricum la 200.000 trebuie sa schimb cam tot ce tine de directie pe partea dreapta inclusiv telescop.
|
--------------------
dacia volkswagen
logan hatch back break
|
|
dani com |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 3 January 09 ![]() |
Probabil daca patea soferul tau cu masina asa, ziceai ca a mers tare, ca a luat vreo groapa...
![]() |
--------------------
Dacia Logan
preference
2007
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Acum intrebare de baraj : partea stanga a fost verificata ? Sau urmeaza dupa ce pica si pivotul ala ?
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 13 Feb 2009, 23:52) @initiator : Este destul de mica poza dar poate intelegi putin cum sta treaba . In stanga sus se vede pivotul ( care "tine" roata ) si la mijloc e planetara ( care NU are rolul de a sustine roata ) ![]() Scuze de offtopic, dar exact asta e sistemul de suspensie de pe Logan ? Sau asta ? This post has been edited by Kruger: 17 Feb 2009, 22:02 Attached thumbnail(s) Mcpherson_strut.jpg ( Size: 41.89k ) Number of downloads: 1092 |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Eu am dat un exemplu , nu am spus ca ala e sistemul de suspensie de la Logan !
Aia a fost prima poza gasita pe net ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
cristy_taxi_1.6|1.4 |
![]()
|
a fost desfacuta si partea stanga pentru ca am zis ca au fost schimbati si rulmenti.pe partea stanga nu am schimbat nimic deoarece mi-au zis cei din service ca nu e necesar ca nu are nici un joc.azi i-am facut geometria si itp si a trecut fara probleme.la drumurile noastre nu poti pastra nici o masina asa cum trebuie fie ea logan,vw,audi,mercedes.
|
--------------------
dacia volkswagen
logan hatch back break
|
|
Club12TRS |
![]()
|
![]() Coupe Maniac Group: Members Posts: 300 Joined: 14 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Chiar daca pivotul are "un inceput de sfarsit", adica un joc mic, daca bucsele basculei sunt tari, cand tragi de roata te poate pacali. Se recomanda calarea basculei (se ridica masina, se pune ceva sub bascula, se coboara masina, apoi se trage de roata).
|
--------------------
Alfa 145T.Spark /
Citroen Saxo /
Fiat Punto2B / Ex Oltcit 12TRS
- B xx xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:29 |