DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> ABC Asigurari, RCA

babanu
post 15 Feb 2009, 10:11
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Constanta

A auzit cineva de aceasta firma???Tarifele par in regula.Pentru 1.6 persoana fizica pe un an este 480 iar pe 6 luni e 240.mai interesant e ca la 1.8 tot persoana fizica e mai ieftin ,432 pe un an respectiv 216 pe 6 luni.

--------------------
Seat Altea 2.0 TDI FR 170CP
DONEZ CETATENIA ROMANA
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
prody
post 17 Feb 2009, 23:06
Post #2

membru iradiat

From: Cetatea Banilor

Gandeste-te ca te va lovi cineva asigurat la ABC iar tu nu ai Casco, daca ti se pare o perspectiva o.k., fa asigurarea rca la ei.

--------------------
Mazda 3 2011 TX
+
bendix
post 18 Feb 2009, 09:17
Post #3

Membru autentic

From: Timisoara.RO

Cineva de pe forum a propus obligativitatea de a face RCA si CASCO la aceeasi firma de asigurari. Eu sustin ideea 100 %.

--------------------
Dacia Logan Ambiance - 2005 - TM10### , alb arctic
In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
+
St
post 18 Feb 2009, 19:29
Post #4

Membru

From: Bucuresti

Si ce facem cu cei care n-au casco?

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
mihai24
post 18 Feb 2009, 20:40
Post #5

Membru autentic

Eu am fost lovit de cineva care avea asigurare la ABC Asigurari, si evident nu aveam CASCO, totul a fost foarte ok, mi-au reparat masina ff bine si repede.

--------------------
volvo s60 2.0T 2002 - sv-09-gkf
+
dani com
post 18 Feb 2009, 20:58
Post #6

Membru incepator

E ok firma, am un prieten care are la ABC, a avut un mic accident a dat asigurarea la celalalt sofer si sa rezolvat imediat

--------------------
Dacia Logan preference 2007
+
kosfunny
post 1 Aug 2009, 16:10
Post #7

Membru autentic

Acum pot da mai multe informatii. Chiar sunt seriosi si au tarife RCA bune pentru persoanele juridice. Daca profilul firmei este de constructii se ofera o reducere suplimentara! Nici la capitolul CASCO nu stau rau. Au si casco fara fransiza. Puteti opta si la varianta fara avarii si furt extern daca nu iesiti din tara si astfel mai scade prima.

--------------------
RENAULT SAFRANE 1993
+
finlandia
post 14 Mar 2010, 18:18
Post #8

Membru incepator

nu par a fi deloc ieftini..pentru o masina ca a mea Ford Fiesta 1250 cmc pe un an la ABC costa 460 lei, la carpatica 392 iar la omniasig 400;

--------------------
Dacia 1310 berlina 1995 /1397 cmc
+
Alexio
post 15 Mar 2010, 13:56
Post #9

Ciocolata mecanica!

Am avut tangente cu ABC-ul chiar astazi; iar pana acum s-au intocmit actele si s-a facut constatarea intr-un timp uimitor de scurt fata de ce am vazut la altii + ca niciuna din cele 2 masini in cauza nu prea puteau circula, prin urmare cineva de la ABC s-a desplasat, la locul in care erau stationate, pentru constatare (o mare parte din firme nu fac asta ci te cheama tractat sau pe platforma / cunosc din problemele multor amici)

Constatarea a fost corecta, ce merita inlocuit a fost dat la inlocuit ce nu merita a fost dat la reparat (mare atentie... sunt firme de asigurari care pentru o tabla facuta armonica baga reparatie in loc sa dea inlocuire... probabil inconstienti, necunoscand ca o tabla de exterior supusa la un impact, in urma unei indreptari serioase, pe viitor te poate omora... datorita scaderii rezistentei la impact, am si exemplu o celebra firma de asigurari care i-a dat unui prieten: indreptare lonjeroane... daca in mintea lor un lonjeron se poate indrepta la ciocan atunci nu mai am cuvinte)

Pana acum nu am nimic de obiectat... ramane de vazut cum decurge totul pana in momentul in care masina va arata ca inainte de impact.

Au un singur sediu de daune... undeva prin zona Dorobanti... pe langa piata... usor de ajuns cu piciorul insa greu cu masina caci te zapaceste multitudinea de sensuri unice de acolo.

This post has been edited by Alexio: 15 Mar 2010, 14:00

--------------------
Dacia 1310 Berlina 1998
+
finlandia
post 16 Mar 2010, 08:55
Post #10

Membru incepator

am fost ieri la constatare, confirm spusele lui Alexio, te incurci in sensuri unice si nu prea ai unde sa lasi masina, dar odata intrat inauntru, totul a decurs ca la carte, chiar nu ma asteptam. Mi-a bagat la inlocuit hayonul, bara spate, panou spate, si la reparat 1h oala roata de rezerva. azi vreau sa ma duc la service la intermax, ca am inteles ca aveti decontare directa cu ei, deci ar trebui sa mearga foarte repede si plus ca sunt la mine in cartier aici; e cazul sa ma mai astept la surprize?

This post has been edited by Tudor: 16 Mar 2010, 12:54

--------------------
+
Alexio
post 16 Mar 2010, 13:11
Post #11

Ciocolata mecanica!

Poti sa te astepti la cum face Meridianul. Panou spate/haion implica stopuri adica instalatie electrica... un coleg de pe forum a avut ca tine stramb.. desi asigurarea i-a bagat niste ore... cei de la Meridian au inclus pe deviz, citez "demontare si remontare instalatie electrica: 4h"... ale naibi 2 fire sa le tragi din cleme si sa le pui la loc 4 ore.

This post has been edited by Alexio: 16 Mar 2010, 13:40

--------------------
Dacia 1310 Berlina 1998
+
kosfunny
post 16 Mar 2010, 18:45
Post #12

Membru autentic

QUOTE(finlandia @ 16 Mar 2010, 08:55)
am fost ieri la constatare, confirm spusele lui Alexio, te incurci in sensuri unice si nu prea ai unde sa lasi masina, dar odata intrat inauntru, totul a decurs ca la carte, chiar nu ma asteptam. Mi-a bagat la inlocuit hayonul, bara spate, panou spate, si la reparat 1h oala roata de rezerva. azi vreau sa ma duc la service la intermax, ca am inteles ca aveti decontare directa cu ei, deci ar trebui sa mearga foarte repede si plus ca sunt la mine in cartier aici; e cazul sa ma mai astept la surprize?
*

In principiu, nu, dar stai cu gura pe cei din service. Chiar daca e un service mic si ascuns acolo isi repara masinile cateva flote ale unor firme cunoscute. De aceea s-ar putea sa nu ai intaietate!

--------------------
RENAULT SAFRANE 1993
+
finlandia
post 28 Mar 2010, 16:43
Post #13

Membru incepator

kosfunny, te rog poti sa imi pui si mie cam la ce bani mi-ar evalua abc asigurari masina..e vorba de un ford fiesta din octombrie 2007, inmatriculata in RO in octombrie 2008. de noua nu stiu cat a costat, eu am dat in mai 2008 5500 euro pe ea.
motor: 1242 cmc, 75 CP, varianta comfort, fara AC.
Te intreb asta tocmai pentru ca sunt supermultumit de modul in care s-au desfasurat treburile in dosarul meu si m-ar incanta o polita CASCO.
Multumesc!

--------------------
+
kosfunny
post 30 Mar 2010, 22:04
Post #14

Membru autentic

Pai suna si tu la firma sa iti faca o calculatie. Nu stiu tarife pt ca lucrez in daune. Plus de asta mi-a fost deja atrasa atentia ca incerc sa fac reclama.

--------------------
RENAULT SAFRANE 1993
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th July 2025 - 06:50
Forum Renault