capac ulei, sare mereu
![]() ![]() ![]() |
capac ulei, sare mereu
sweetboy89 |
![]()
|
||
![]() Dacia Logan Driver Group: Members Posts: 166 Joined: 27 October 08 From: Slobozia ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan
2010 Berlina Laureat
- IL-18-YFL Conduc Dacia Logan si sunt mai tare ca Van Damme !!!
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ia un capac NOU de uamt:) si gata:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
e de la compresie, scapa gaze in carter, sau ai capacul prea bleg. Si este un anume numar de km la care se face segmentare? eu am aproape dublu ca tine, si nu 'are facuta' segmentarea.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
sweetboy89 |
![]()
|
![]() Dacia Logan Driver Group: Members Posts: 166 Joined: 27 October 08 From: Slobozia ![]() |
capace am cumparat vro 20 pana acum. si vro 6-7 litri de ulei pentru completare... si capacele sunt toate la fel nu e unu mai bun care sa intre mai greu
|
--------------------
DACIA
Logan
2010 Berlina Laureat
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
pai toate sunt turcesti:) de aia!!!!!!!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
daca ai completat atat e clar. In cazul capacului, ia un cui si un ciocanel, si fa usor niste protuberante in peretele unde intra capacul, 3 simetrice, si va sta bine capacul, asta ca sa stii pe viitor.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Dar orificiul de legatura cu teul carburator e desfundat? Ca acel capac nu sare decit la acumulare mare de gaze combinat cu ardere proasta (vaporii scapa in baie, flacara scapa pe linga segmenti si aprinde vaporii din baie).
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
sweetboy89 |
![]()
|
poi tre sa il schimb si pe ala il am de vro 3 luni in torpedou. posibil sa fie de la acel teu?
|
--------------------
DACIA
Logan
2010 Berlina Laureat
|
|
argon |
![]()
|
daca ar fi infundat, nu ti-ar sta la ralanti.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
sweetboy89 |
![]()
|
sta la relanti. 900-1000 si cand sare capacu 1300-1400(cand e motoru cald)
|
--------------------
DACIA
Logan
2010 Berlina Laureat
|
|
krapcarasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.912 Joined: 25 November 08 From: Suceava ![]() |
pare logic, cind sare capacu scade gazarea carb, joja n-o arunca?
|
--------------------
Renault
Megane 1.4 16 v
1999
- sv
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Si mie mi-a sarit odata si l-am schimbat ca era praf. Ma gandeam sa schimb tot capacul de la culbutori si sa pun unul d-ala vechi cu capac care se insurubeaza.
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
sweetboy89 |
![]()
|
nu. joja este la locul ei
|
--------------------
DACIA
Logan
2010 Berlina Laureat
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
argon sta la relanti si cu duza infundata, stan patitul. Pur si simplu deschizi putin clapeta de acceleratie.
|
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
seb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 4 March 04 ![]() |
duza infundata,mai mult ca sigur,din cauza mucilor...
am patit si eu acelasi lucru,am desfundat duza. |
--------------------
dacia
1397 L
- BH 02 ZTV
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Daca completeaza cate 7 litri de ulei sigur nu mai e pe treaba lui motorul ala.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Tonypardaf |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 15 December 08 From: Ianca Braila ![]() |
QUOTE(sweetboy89 @ 16 Feb 2009, 10:58) salutare. de ceva vreme caut raspuns la problema mea si nu am gasit. imi sare capacul la ulei. vecinu mi-a spus ca e din cauza presiunii. ce o fi de vina? ma gandesc ca o cere si segmentare. are 71000 si ceva si nu are facuta segmentarea + gazeaza. sper sa ma elucidati si pe mine cu ce trebuie facut scuze ca scriu aici dar tot posesor dacia sunt.Eu unu cand am citit am crezut ca e vorba de capacul de la culbutori care nu are cum sa sara in cel mai rau caz garnitura.Scuze dar asa reiese din topic.Am inteles e busonul de la ulei sau pe unde se toarna ulei in motor.Ala sare ca e naspa tare ,daca vrei sa nu mai ai probleme de genul asta,pune capac de 1300. ![]() ![]() This post has been edited by Tonypardaf: 16 Feb 2009, 19:26 |
--------------------
Supernova
Confort
2002
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
sweetboy89 |
![]()
|
QUOTE(seb @ 16 Feb 2009, 17:58) duza infundata,mai mult ca sigur,din cauza mucilor... am patit si eu acelasi lucru,am desfundat duza. o sa o curat si eu QUOTE(Merced @ 16 Feb 2009, 18:17) faza e ca cei 7 litri de ulei i-am completat in timp pentru ca in mers sarea capacu ala si nu imi dadeam seama. oricum motorul e totuna de ulei ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Logan
2010 Berlina Laureat
|
|
DaLaS |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 8 January 09 ![]() |
Daca nu ai duza infindata trebuie sa dai capacul culbutorilor jos si sa-l cureti. In dreptul stutului, capacul culbutorilor are pereti dubli iar intre ei se aduna mizerie si se infunda.
|
--------------------
Dacia
Dacia
1998
- DaLaS
|
|
sweetboy89 |
![]()
|
e curat. am schimbat de curand garnitura la chiuloasa....
|
--------------------
DACIA
Logan
2010 Berlina Laureat
|
|
argon |
![]()
|
nu-i asa ca inainte sa umbli pe acolo nu arunca nimic?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Adica nu-i asa ca l-ai infundat cind ai incercat sa-l desfunzi?
![]() |
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
sweetboy89 |
![]()
|
arunca dinainte sa schimb garnitura.... o sa il rog pe unchiul meu sa faca o inspectie mai amanuntita sa o pot pune la punct. multumesc de ajutor baietii. raman dator cu o bere (fara alcol)
|
--------------------
DACIA
Logan
2010 Berlina Laureat
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 06:53 |