reparatie directie.
![]() ![]() ![]() |
reparatie directie.
slaiciprian |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
pai...acuma poti sa schimbi toate piesele sau doar una:)
recomand numai piese de calitate! IN NICI UN CAZ asam/turcia/polonia/srl. si daca nu gasesti,rezolvam cumva;) posta ceva:) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
eu as zice ca ar fi bine sa inlocuiesti asa:
pivoti superiori pivoti inferiori bucsele silex bucsele tirantilor si tirantii daca sunt indoiti capetele de cremaliera Daca troncane poti inlocui si rulmentii, merge sa o faci acasacam 1 ora pt fuzeta iti ia si rulmentii sunt cam 50 de lei toti 4. Apoi te duci la geometrie. Estimativ cam 3,5milioane si ai pace vreo 3 4 ani daca nu iei toate gropile. |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
Sorin_18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
cam de ce ar trebui sa tin cont cand dau caseta de directie jos? vreau sa inlocuiesc axu clemarier(cred ca asa ii spune)tachetul,arcul,bucsa,pinionul acela care invarte si ce o mai fi pe acolo si nu as vrea sa ma chinui sa o repar montata pe masina
scuze nu am postat bine revin cu postu in probleme tehnice This post has been edited by Sorin_18: 14 Jun 2009, 19:40 |
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 13:39 |