Jet Truck Dragster
![]() ![]() ![]() ![]() |
Jet Truck Dragster
UXE |
![]()
|
||
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|||
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
Pana sa vad avionul era sa intreb "in afara de a aprinde trabucuri imense ce mai stie sa faca?"..dupa ma intrebam ce autonomie are..imi pun numai intrebari gresite,nu?
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
mene |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 22 March 08 From: Bucuresti ![]() |
no comment.m-a lasat mut.
|
--------------------
renault
clio 3
2006 1.6 16v
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Io n-am inteles de ce au ales unghiul ala idiot de filmare. Nu vezi nimic din portiunea de accelerare. Parca e o filmare "furata".
|
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Dupa ce s-a terminat filmuletul ala ... dragut de altfel ... l-am gasit pe asta
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Da, asta e altceva
![]() Cum rupe pista! |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
eh, slabute! or avea si astea 50 cp?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Niste bestii adevarate....moamaaaa
![]() Vreau si eu asa ceva pentru acasa...sa ma dau in fata blocului ![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
casper |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 481 Joined: 9 September 05 From: militari pe stanga ![]() |
referitor la primul filmulet, bestiuta aceeia mai are un frate mai mic, amandoua au "muschii" imprumutati de la avioane, de altfel sunt conduse de doi frati, in familie, pasiunea fiind transmisa din tata in fiu, la ele lucreaza toti ... de la cel mai mic pana la strabunic, si multi alti pasionati pe langa. ele sunt masini preparate pentru spectacol, dar nu se dau in laturi de la o liniuta, drept pentru care baietii nu se joaca atunci cand vine vorba de siguranta, se verifica tot cap coada. ca si consum declarat, din cate imi amintes ar fi undeva la 400 de litrii la o cursa,sper sa nu ma insel, un consum impresionant pentru o linituta. cele doua masini se vad foarte rar impreuna din cauza cererii foarte mari de a participa la mitinguri aviatice, din cate stiu eu au doar o singura cursa head to head la un miting aviatic, frate contra frate.
pentru mine unu e mult prea mult o astfel de jucarie ... |
--------------------
MEGANE
SEDANE
2005 megane sedan expresion 1,5 dci 80 cai - martie 2005
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 05:57 |