Huruit, la franare
![]() ![]() ![]() |
Huruit, la franare
registernow |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 25 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero
2008
|
|||
m4x |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 12 February 07 From: GALATI ![]() |
Am patit-o si eu cu huruitul. Se pare ca ramane mizerie pe tamburi.Mecanicul de la reprezentanta mi-a recomandat sa merg cu frana de mana trasa ( 2-3 zimti ) vreo 50m. A dat roade
|
--------------------
dacia
solenza
2004
- GL 05 YRP
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Oricat ti-o strange , ea trebuie sa tina EGAL si sa poti misca si cu mana rotile cand masina este suspendata , altfel in mers ti se incing sabotii si jantele f tare si chiar asa daca mergi , ele se incalzesc si cu cat o folosesti mai mult ea se incalzeste mai tare si pana nu se uzeaza , nu se potoleste . Eu nu suport sa-mi tranga in halul asta frana si de multe ori am fost inapoi sa o mai slabeasca .
Problema este ca , daca mergi cu frana de mana trasa putin sau sabotii stransi , frana de picior nu mai functioneaza corect pe fata . 50m ... pai eu am mers si 50 km si ... nimic . Tot asteptam sa se lase , dar nimic , cu cat se incalzeste mai tare , cu atat se dilata si tine si mai tare . Asa ca la mine cand curat acel praf din tamburi , nu strang mai mult de 1 dinte de la reglajul franei din interiorul tamburului . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
cris06 |
![]()
|
![]() Mester Group: Members Posts: 597 Joined: 7 October 08 From: Iasi ![]() |
Dati tamburii jos, curatati-i cu jmirghel, reglati sabotii si frana de mana sa tina la 4-5 dinti (uzual) si nu mai mergeti cu ea trasa ca s-ar putea sa va faca bucuria rulmentii de pe spate.
![]() |
--------------------
Daewoo
TF19Y Cielo Exe Plus, E3/ GPL BRC 24-11 SEQ/
2006
- IS.06.---
|
|
koolshen |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 11 May 08 From: BUCURESTI ![]() |
Salut . Aceeasi problema am avut-o si eu , cand aveam sabotii uzati (nu mai aveam ce sa aleg din ei
![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenta
2003
- B-84-KOW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 23:45 |