Parbriz Solenza, parbriz solenza
![]() ![]() ![]() |
Parbriz Solenza, parbriz solenza
naick13 |
![]()
|
||
![]() membru solnizar Group: Members Posts: 37 Joined: 13 February 09 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
ex. dacia solenza
comfort
2003
- B 69 PUX
|
|||
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Pai hai sa ne gandim putin.Nu sunt multe firme care lipesc asa ceva,lucrarea in sine cred ca consta lejer undeva peste 100 ron,iar un parbriz nou cred ca nu costa mai mult de 200-250 ron.Daca te duci in targ sigur il gasesti la un pret mai omenesc.Si macar e nou.La fel se merita sa schimbi si chederul.Iar la demontare/montare sa ai grija sa dai cu silicon/mastic pe sub cheder,pentru o etansare buna.
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
CAT_GAB |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 5 January 09 From: BUCURESTI ![]() |
pai parbrizul costa 150 clar sau 200 cu tenta verde la centru de parbrize din str. Ctin.Istrati intersectie cu sos. Viilor plus manopera
![]() 24 Feb 2009, 18:57: sau ceva de genu' nu mai retin ca eu am trecut pe acolo asa de curiozitate This post has been edited by CAT_GAB: 24 Feb 2009, 18:57 |
--------------------
dacia
SOLENZA
CONFORT
- AG 09 - - -
|
|
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Pret de vinerea trecuta: 170 ron, la unul din magazinele Dacia din Pantelimon, parbriz cu tenta verzuie (eu cautam luneta, dar nu am gasit decat incolora).
|
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Eu daca as fi in locul tau,m-as orienta direct catre parbriz fara tenta verzuie,nu cred ca acea tenta verzuie reprezinta ceva ce sa merite minim 50 de ron in plus,iar daca l-ai gasit la pretul de 150 de lei pe ala clar,parerea mea ca decat sa incerci sa-l lipesti pe cel vechi,mai bine unul nou,macar stii ca e nou si nu vei mai avea probleme.
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Pai tenta verzuie nu era de fpat pt cele cu AC, si avea o protectie termica mai buna?
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
c m i |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 15 February 09 ![]() |
cauta la dezmembrari poate gasesti ceva bun si ieftin
![]() |
--------------------
dacia
logan
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 10:27 |