VOLANUL SUPERNOVA SCARTAIE, volanul scartaie cand misc stanga -dreapta de el
![]() ![]() ![]() |
VOLANUL SUPERNOVA SCARTAIE, volanul scartaie cand misc stanga -dreapta de el
last1left |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 25 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
supernova
2002
- 1234
|
|||
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
wooow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() apropos...bun venit printre noi....sa-ti completezi si tu informatiile de baza sa stim de unde esti...si sa pui si tu niste poze la sectiunea "poze cu copilasii nostri" ![]() am vorbit cu noul nostru coleg si se pare ca problema cu scartaitul volanului "s-a rezolvat" ![]() ![]() This post has been edited by Tince1290: 25 Feb 2009, 21:04 |
--------------------
-
-
-
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
Amortizorul care scartaie si care probabil pierde si ulei trebuie uns cu "esenta de amortizor nou".
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
cmn |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 276 Joined: 2 June 08 From: Pitesti ![]() |
Si eu am aceeasi problema la volan cu scartaitul dar am citit pe forum si am vazut ca majoritatea au problema si nu cred ca am ce sa ii fac pt ca scartaie si de jos de la pedale si mai scartaie si carcasa aia de plastic unde intra volanul in bord insa am alta problema legata de amortizoare. Cand dau prin gropi in afara de faptu ca pe fata zici ca dau cu geanta fara cauciuc fara nimic, vibratile se simt foarte urat si in volan. Am fost la un mecanic si a zis ca axul volan nu are nimic si nici caseta de directie desi daca stau sa ma gandesc bine a zis ca totusi are f putin joc da nu asa de mare incat sa imi fac probleme, dar marea problema a zis ca e de la amortizoare pt ca sunt si curse si cand dau prin gropi sau si cand iau de volan pe loc se aude un zgomot aiurea ca un arc care loveste ceva. Se poate sa fie de la amortizoare?
|
--------------------
Dacia Logan
Prestige 1.6 16v
2008
- AG-10-ZWU
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
CMM inainte sa treaca prin podea axul volanului trece printr-un burduf de cauciuc(care este lipit de podea) si care are la interior un fel de bucsa din plastic.Incearca sa bagi vasilina in bucsa respectiva.Trebuie sa tragi putin mai tare de bucsa respectiva ca sa poti baga vasilina dar nu este imposibil.Eu asa am facut si nu se mai aude nimic.
|
--------------------
dacia
supernova
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(iulian sn2001 @ 26 Feb 2009, 12:45) Incearca sa bagi vasilina in bucsa respectiva. asta e! da nu-ti fa iluzii ca reapare; concluzia ? cind face scirtz, sari cu vaselina ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
costi eu am bagat vasilina siliconica cu 6 luni in urma.Si inca nu face nici un scartz.Daca este prea mare deranjul....il poti lasa asa si sa asculti la fiecare curba simfonia a 6-a de bettowen cantata la vioara.
|
--------------------
dacia
supernova
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
La mine zgomotul venea de la capetele de bara, putin WD40 la spray si gata...
|
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
cmn |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 276 Joined: 2 June 08 From: Pitesti ![]() |
da despre amortizoare ce imi puteti spune? acolo e marea problema pt ca ma deranjeaza foarte tare cand merg pe drum pietruit sau cu denivelari..se simt vibratiile in volan..ba chiar se si aude volanul cum zdrangane... are un mic joc..tot bordu scartaie pt ca amortizoarele zici ca`s puse de forma acolo..nu atenueaza nici un soc..
|
--------------------
Dacia Logan
Prestige 1.6 16v
2008
- AG-10-ZWU
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 18:31 |