DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> VOLANUL SUPERNOVA SCARTAIE, volanul scartaie cand misc stanga -dreapta de el

last1left
post 25 Feb 2009, 20:46
Post #1

Membru incepator

Group: Members

AM SI EU O PROBLEMA CU DACIA SUPERNOVA PRIVIND VOLANUL!aCESTA SCARTAIE CAND MISC STANGA SI DREAPTA DE EL SI TOTODATA CAND MA APAS PE CAPOTA IN ZONA AMORTIZORULUI STANGA FATA...SCARTAITUL ESTE SIMILAR!VA ROG MULT SA MA AJUTAT-I SI SA-MI SPUNETI DESPRE CE E VORBA [-O< INTR-UN MOD MAI AMANUNTIT DACA NU E CU SUPARARE!(SUNT INCEPOATOR)_ vA MULTUMESC ANTICIPAT!

--------------------
Dacia supernova 2002 - 1234
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Tince1290
post 25 Feb 2009, 20:53
Post #2

Membru cititor

wooow blink.gif ...tu vorbesti serios????.....e mare problema a....glumesc biggrin.gif tongue.gif (sper k nu te-ai suparat smile.gif )...e posibil sa fie de la amortizor tongue.gif....sau de la directie....e posibil si ca sunetele sa nu aiba legatura....depinde...cand misti volanul sunetul vine din spre podea sau de afara?....de la roata?.....daca e de la podea unge-l si tu biggrin.gif....volanul....cat despre scartaitul de la amortizor...nu stiu ce sa zic..eu nu mi-ash face prea multe griji blush.gif

apropos...bun venit printre noi....sa-ti completezi si tu informatiile de baza sa stim de unde esti...si sa pui si tu niste poze la sectiunea "poze cu copilasii nostri" tongue.gif

am vorbit cu noul nostru coleg si se pare ca problema cu scartaitul volanului "s-a rezolvat" biggrin.gif.....stie cineva de la ce scartaie amortizorul? icon_mrgreen.gif ...masina are 140.000 km....

This post has been edited by Tince1290: 25 Feb 2009, 21:04

--------------------
- - -
+
iulian sn2001
post 25 Feb 2009, 22:13
Post #3

Membru fost incepator

From: galati

Amortizorul care scartaie si care probabil pierde si ulei trebuie uns cu "esenta de amortizor nou". wink.gif

--------------------
dacia supernova 2001 confort
cap sa ai ca mintea vine dup-aia
+
cmn
post 26 Feb 2009, 09:19
Post #4

...

From: Pitesti

Si eu am aceeasi problema la volan cu scartaitul dar am citit pe forum si am vazut ca majoritatea au problema si nu cred ca am ce sa ii fac pt ca scartaie si de jos de la pedale si mai scartaie si carcasa aia de plastic unde intra volanul in bord insa am alta problema legata de amortizoare. Cand dau prin gropi in afara de faptu ca pe fata zici ca dau cu geanta fara cauciuc fara nimic, vibratile se simt foarte urat si in volan. Am fost la un mecanic si a zis ca axul volan nu are nimic si nici caseta de directie desi daca stau sa ma gandesc bine a zis ca totusi are f putin joc da nu asa de mare incat sa imi fac probleme, dar marea problema a zis ca e de la amortizoare pt ca sunt si curse si cand dau prin gropi sau si cand iau de volan pe loc se aude un zgomot aiurea ca un arc care loveste ceva. Se poate sa fie de la amortizoare?

--------------------
Dacia Logan Prestige 1.6 16v 2008 - AG-10-ZWU
+
iulian sn2001
post 26 Feb 2009, 13:45
Post #5

Membru fost incepator

CMM inainte sa treaca prin podea axul volanului trece printr-un burduf de cauciuc(care este lipit de podea) si care are la interior un fel de bucsa din plastic.Incearca sa bagi vasilina in bucsa respectiva.Trebuie sa tragi putin mai tare de bucsa respectiva ca sa poti baga vasilina dar nu este imposibil.Eu asa am facut si nu se mai aude nimic.

--------------------
+
costi
post 26 Feb 2009, 14:22
Post #6

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(iulian sn2001 @ 26 Feb 2009, 12:45)
Incearca sa bagi vasilina in bucsa respectiva.

asta e!

da nu-ti fa iluzii ca reapare; concluzia ? cind face scirtz, sari cu vaselina !

--------------------
DSN/SLZ
+
iulian sn2001
post 26 Feb 2009, 20:02
Post #7

Membru fost incepator

costi eu am bagat vasilina siliconica cu 6 luni in urma.Si inca nu face nici un scartz.Daca este prea mare deranjul....il poti lasa asa si sa asculti la fiecare curba simfonia a 6-a de bettowen cantata la vioara.

--------------------
+
Bogyciu
post 26 Feb 2009, 20:25
Post #8

Membru autentic

From: Constanta

La mine zgomotul venea de la capetele de bara, putin WD40 la spray si gata...

--------------------
.... .... .... - ....
+
cmn
post 27 Feb 2009, 19:31
Post #9

...

From: Pitesti

da despre amortizoare ce imi puteti spune? acolo e marea problema pt ca ma deranjeaza foarte tare cand merg pe drum pietruit sau cu denivelari..se simt vibratiile in volan..ba chiar se si aude volanul cum zdrangane... are un mic joc..tot bordu scartaie pt ca amortizoarele zici ca`s puse de forma acolo..nu atenueaza nici un soc..

--------------------
Dacia Logan Prestige 1.6 16v 2008 - AG-10-ZWU
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 18:31
Forum Renault