presiune in instalatia de racire
![]() ![]() ![]() |
presiune in instalatia de racire
ionutz831 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 23 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
daci super nova
confort
2002
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Pentru că așa este normal.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
mitzone |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 24 May 06 From: Bucuresti ![]() |
e foarte normal.la presiune mai mare apa fierbe la o temp mai mare. detaliaza problema putin.
This post has been edited by mitzone: 26 Feb 2009, 22:01 |
--------------------
Renault
Laguna III GT 4Control
2009
- -- -- --
|
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
este normal....la dsn, instalatia de racire este sub presiune.daca vei desface capacul acela de la borcan, vei descoperi k are un arc si o supapa...se deschide singur knd face presiune prea mare...
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
QUOTE(ionutz831 @ 26 Feb 2009, 21:50) la fel stiam si eu, punctul de fierbere al "apei" este mai ridicat datorita presiunii si in plus sa ai caldura in habitaclu, mai exact sa nu se "descarce" caloriferul de "apa" PS: mai stiu ca acel buson se verifica periodic deoarece cand acesta se infunda, iti plesnesc furtunele.... ehe, cate d'astea am vazut pe autostrada.... ![]() |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
ar fi bn sa fie schimbat cu un capac de logan sau slz...
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
Tonypardaf |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 15 December 08 From: Ianca Braila ![]() |
QUOTE(Loganel_AG @ 27 Feb 2009, 04:57) la fel stiam si eu, punctul de fierbere al "apei" este mai ridicat datorita presiunii si in plus sa ai caldura in habitaclu, mai exact sa nu se "descarce" caloriferul de "apa" PS: mai stiu ca acel buson se verifica periodic deoarece cand acesta se infunda, iti plesnesc furtunele.... ehe, cate d'astea am vazut pe autostrada.... ![]() acel buson la mine e de cand e masina ,supapa de pe el functioneaza cand presiunea lichidului de racire este foarte mare si automat cand creste temperatura peste limita normala .Furtunurile care ai vazut tu ca plesnesc e din cauza ca le fierbea motoarele la baietii aia pe autostrada ca ii dadeau jar la masini fara sa mai arunce un ochi pe ceasul indicator de temperatura,si deci probabil nu mergea supapa aia de vas,presiunea trebuind sa iasa pe undeva. ![]() |
--------------------
Supernova
Confort
2002
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Tonypardaf @ 27 Feb 2009, 07:14) acel buson la mine e de cand e masina ,supapa de pe el functioneaza cand presiunea lichidului de racire este foarte mare si automat cand creste temperatura peste limita normala .Furtunurile care ai vazut tu ca plesnesc e din cauza ca le fierbea motoarele la baietii aia pe autostrada ca ii dadeau jar la masini fara sa mai arunce un ochi pe ceasul indicator de temperatura,si deci probabil nu mergea supapa aia de vas,presiunea trebuind sa iasa pe undeva. ![]() ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
ionutz831 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 23 February 09 ![]() |
ati avut dreptate.supapa de la buson era infundata.va mutumesc
ps:ma speriasem destul de tare |
--------------------
daci super nova
confort
2002
|
|
Tonypardaf |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 15 December 08 From: Ianca Braila ![]() |
|
--------------------
Supernova
Confort
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 21:07 |