cablu kilometraj
![]() ![]() ![]() |
cablu kilometraj
POWERbyDAciaVsWERo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 370 Joined: 6 January 08 From: Giurgiu ![]() |
|
||
--------------------
dacia
Nova Gt
1998
- GR 30 SOR Sa N`ai incredere`n femei si`n franele de DrACIE :)
Ai dacie ?? .. se vede !!!!! |
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sa verifici daca cine ti-a schimbat cutia s-a mai deranjat sa insurubeze si cablul pe ea, ar fi primul pas.
This post has been edited by Merced: 1 Mar 2009, 10:49 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
POWERbyDAciaVsWERo |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 370 Joined: 6 January 08 From: Giurgiu ![]() |
eu am montat`o .. am bagat cablul in cutie ...dar tre` infipt bine ?? .. k yo cand lam scos din cutia veche mi`a iesit cu tot cu niste pinioane de plastic
![]() e vre`o diferenta k eu am avut inainte cutie in 4 trepte si am montat cu 5 :-?? frate.. nu stie nimeni ??.. e vre`o diferentaa intre cablul de la cutie in 4 la cutie cu 5 trepte?? This post has been edited by POWERbyDAciaVsWERo: 1 Mar 2009, 21:11 |
--------------------
dacia
Nova Gt
1998
|
adrianne |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
frateee, lasa mircu' deoparteeeeee...
cand ai scos cablul vechi, ai scos si niste piese "pinioane de plastic" - pune-le la loc. |
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B44UCJ parerea unui amator...
|
|
POWERbyDAciaVsWERo |
![]()
|
pinioanele de plastic... leam scos de la cutia veche.. asta presupun k are.. cred
![]() This post has been edited by POWERbyDAciaVsWERo: 2 Mar 2009, 18:43 |
--------------------
dacia
Nova Gt
1998
|
adi_steelman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 3 March 09 ![]() |
stie careva daca este vreo diferenta intre cablurile de kilometraj , adica pentru ceasul pana la 160 km/h este un fel si pentru cel pana la 180 km/h este altfel ?
|
--------------------
Dacia
1310
1987 Berlina
- MS 06 SGD
|
|
B-03-YHD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 13 March 09 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
QUOTE(adi_steelman @ 18 Mar 2009, 23:24) stie careva daca este vreo diferenta intre cablurile de kilometraj , adica pentru ceasul pana la 160 km/h este un fel si pentru cel pana la 180 km/h este altfel ? Nu. E cablu normal si cablu TAKOSAN. Difera doar smecheria aia din cutie. Poate fi pentru CV cu 4 sau cu 5 viteze. This post has been edited by B-03-YHD: 19 Mar 2009, 01:44 |
--------------------
Dacia
1310 L
1993 Break
- B-03-YHD Skoda Fabia 2003 Break - B-25-TTB
Cine-i harnic si munceste, are tot ce vrea. Cine-i lenes, trandaveste, are mai ceva! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
difera prinderea in ceas, sunt vreo 3 feluri, piulita mica, piulita mare si clips. Partea dinspre cutie e la fel.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
B-03-YHD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 13 March 09 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Cablu e in cutie la fel Eu vorbeam de pinionul de kilometraj.
|
--------------------
Dacia
1310 L
1993 Break
- B-03-YHD Skoda Fabia 2003 Break - B-25-TTB
Cine-i harnic si munceste, are tot ce vrea. Cine-i lenes, trandaveste, are mai ceva! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th June 2025 - 08:56 |