Directie Nova
![]() ![]() ![]() |
Directie Nova
vlahul_2004 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 28 October 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova
1996
|
|||
barbutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 22 May 07 From: pitesti ![]() |
ce te intereaza mai exact?am o nova la dezmembrat si toate elementele ce tin de directie nu s-au dat,bieletele de directie au 500 km,iar caseta este de supernova.
eu sunt din pitesti. |
--------------------
Renault
megane
2010
|
|
burtik4u |
![]()
|
![]() membru cu valoare Group: Members Posts: 542 Joined: 3 July 08 From: Piatra Neamt ![]() |
cred ca se refera la acel ax dintre volan si caseta de directie.. am eu unul daca vrei.. e putin modificat.. e pus de la o super nova.. e modificata dar merge prea bine .. am si eu pe masina tot una asa pusa.. si o am de cateva mii de km si nu simt sa faca vreo problema.. nou in magazin costa pe putin 300-350 RON.. daca te intereseaza .. da un add la id burtik4u ... dau ieftin doar sa platesti transportul
![]() |
--------------------
OPEL
Opel VECTRA B
1996
- NT 90 BRT
|
|
vlahul_2004 |
![]()
|
Da, despre acel ax este vorba, asa cum am scris in primul post.
@barbut_88 la ce pret se vinde axul? @burtik4u de unde esti si la ce pret e axul? Pentru @electric si ceilalti, nu am destule posturi pentru a scrie pm asa ca id-ul meu este: vlahul_2004@yahoo.com This post has been edited by vlahul_2004: 3 Mar 2009, 23:24 |
--------------------
Dacia
Nova
1996
|
|
B___70___G___C___R |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 24 February 09 From: Bucuresti.Sos Pantelimon nr286 ![]() |
eu mi-am cumparat unu nou din tirgul Vitan am dat 270 lei acu vreo 7 luni!
|
--------------------
Dacia
Nova GTI
'98 GTI 1.6
- B 70 G C R
|
|
vlahul_2004 |
![]()
|
QUOTE(burtik4u @ 2 Mar 2009, 22:20) am eu unul daca vrei.. e putin modificat.. e pus de la o super nova.. e modificata dar merge prea bine .. am si eu pe masina tot una asa pusa.. si o am de cateva mii de km si nu simt sa faca vreo problema.. Cum e modificat? |
--------------------
Dacia
Nova
1996
|
|
burtik4u |
![]()
|
![]() membru cu valoare Group: Members Posts: 542 Joined: 3 July 08 From: Piatra Neamt ![]() |
e facut dintr-unul de la o super nova.. si nu se potrivea la canalele alea.. si a fost taiau un dinte...merge foarte bine..
|
--------------------
OPEL
Opel VECTRA B
1996
- NT 90 BRT
|
|
vlahul_2004 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Nova
1996
|
|
vlahul_2004 |
![]()
|
Am inteles ca axul respectiv se poate repara. Stie cineva unde as putea gasi crucile cardanice respective?
|
--------------------
Dacia
Nova
1996
|
|
burtik4u |
![]()
|
vlahul_2004 ti-am zis ca dau eu unul.. nu mai vrei ?
![]() ![]() |
--------------------
OPEL
Opel VECTRA B
1996
- NT 90 BRT
|
|
vlahul_2004 |
![]()
|
@burtik4u am vorbit pe mess, nu esti din Bucuresti si la vremea respectiva mi-ai spus ca e un ax care e facut din 2 de super nova cu o sudura pe el. In primul rand nu se potriveste cel de sn si in al doilea rand nu ma incred in suduri cand nu stiu cine si cum le-a facut. Acum o luna il vindeai cu 50 lei
![]() Am rezolvat in Bucuresti. Intrebarea era stie cineva pe unde se gaseste reparatia pt ax. |
--------------------
Dacia
Nova
1996
|
|
YonutzSchumy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 27 January 09 From: Bacau (Tg.ocna)- Brasov ![]() |
Salutare , in ultimele zile am realizat ca am joc in volan, bucsele sunt de vina ?
|
--------------------
DACIA
NOVA GTI
2000
|
|
georgecpr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 14 November 07 From: Targoviste / Bucuresti ![]() |
Cel mai probabil ai joc la articulatiile axului volanului.
Pune pe cineva sa miste usor de volan standa-dreapta si tu urmareste pe rand articulatiile (una e in compartimentul motor, inainte de intrare in caseta, iar cealalta este sub bord). Daca are vreuna joc, trebuie sa schimbi tot axul. Nu te sfatuiesc sa "repari" articulatiile. E vorba de siguranta... Poti schimba singur axul, nu e greu. Bafta |
--------------------
Dacia
Nova GT
1999
- DB 79 KIS
|
|
Janel |
![]()
|
![]() ;)) Group: Members Posts: 130 Joined: 15 May 08 ![]() |
Poi si daca schimba decat crucile ce are?!
|
--------------------
Dacia
Nova GT GPL
'98
- AG 04 KJL Merge cu gaz, deci e aragaz!
|
|
stanica constantin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 11 May 10 ![]() |
nu uita sa schimbi si bucsa din caseta de directie ca si ea e importanta,cel mai usor o schimbi dind caseta jos,vezi ca se mai poate regla din caseta in partea de jos se afla un surub cu cap de imbus si vezi stg-drp
|
--------------------
dacia nova gti
nova gti an 2000
2000, 1,6 cm ,gti
- vl 28 ccc
|
|
burtik4u |
![]()
|
eu am schimbat axul si nu am schimbat nici o bucsa de care zici tu stanica
![]() si a mers bine. si cum zice janel.. el se crede la dacie 1300 ca sa schimbe doar crucile.. nu e cu bucsa de aia.. vine axul cu totul... eu am facut la a mea din doua axuri, unul bun, ca de obicei se strica doar articulatia de jos. cea care se vede cum ridici capota.. mie mi-a mers f bine.. dar nu zic la nimeni sa faca asa.. e vorba de siguranta ![]() cel mai bine e de schimbat.. dar eu unde am intrebat... era nou cam 300 si 350 ron.. |
--------------------
OPEL
Opel VECTRA B
1996
- NT 90 BRT
|
|
zimtelro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 12 January 09 From: Zimnicea ![]() |
Eu am luat ax inferior de nova, productie Asam, la pret de 140 cu tot cu taxe de curierat, si merge perfect, se monteaza usor, iar la articulatia de la caseta am pus vaselina cat cuprinde si am am taiat o camera de bicicleta si am imbracat articulatia ca sa nu mai intre apa sau praf.
This post has been edited by zimtelro: 21 May 2010, 06:52 |
--------------------
Dacia Nova
GT
2000
- TR-12-KRY
|
|
YonutzSchumy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 27 January 09 From: Bacau (Tg.ocna)- Brasov ![]() |
Multumesc pentru raspunsuri , trebuie sa pun masina la punct pentru ca am ITP-ul
![]() |
--------------------
DACIA
NOVA GTI
2000
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Si-n Ploiesti se gasesc si de 140 si de 270. Primul tine doi ani, al doi-lea cu o luna in plus. Pentru cine stie si poate, merge reparat. Are niste casete... din tabla . Cum sa tina? Despre ce siguranta vorbiti, a cui?
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 21:38 |