Controale la softuri fara licenta, ATENTIE...
![]() ![]() ![]() |
Controale la softuri fara licenta, ATENTIE...
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
am pus-o
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
razvan_3asy |
![]()
|
![]() membru cu permis :D Group: Members Posts: 569 Joined: 3 August 06 ![]() |
iei au licente din bani nostrii
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate 1.4 benzina :X B-50-HCR
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
culmea ca n-au toti nici macar pe sistemul de operare, daramite pe softuri, unde foarte putini din sistemul de stat au... dar cine sa-i controleze..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Util:
cum sa demonstreaza licenta? Prin factura si chitanta pe numele firmei. Adica daca am doar un bon de casa, pe care l-am platit eu, nu firma, nu merge? Intrebarea este asa de exercitiu, ca eu ce am este totul cu chitanta si factura, pe firma. Numai ca sarmanul calculator e cam chel. ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 2 Mar 2009, 12:21 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
cd original+timbrul special+factura (neaparat factura nu bon)
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ehe, de cand primesc angajatorii mei tot felul de scrisorele de la diversi distribuitori de softuri prin care se sugereaza (mai mult sau mai putin discret) ca vin vremuri kkacioase.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
da da da....o spaga mica pentru controlori din partea conducerii si gata se rezolva!
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu merge asa, altfel merg lucrurile.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
andreiutzu |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 2 Mar 2009, 13:32) esti sigur ca nu merge asa? in toamna unde lucreaza tatal meu a fost un control asemanator cu ce a spus radian si ghici ce in urma controlului totul e in regula pentru fiecare program exista licenta! This post has been edited by andreiutzu: 2 Mar 2009, 12:35 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
vijelie |
![]()
|
Acum depinde si cat de mare e rahatul. Sunt cazuri in care se raporteaza catre ORDA/BSA, iar alora nu poti sa le spui ca in total s-au gasit un numar de 100 licente in conditiile in care ei nu au vandut decat 10.
De regula se cade la pace: se da o amenda mica, se mai vinde o licenta, se mai fac niste cursuri etc. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
andreiutzu |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
vijelie |
![]()
|
Atunci mititica
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
bre eu ii astept pe la mine pe acasa
![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
radian |
![]()
|
Daca ai sediul firmei declarat la tine acasa, cine crezi ca-i impiedica sa vina?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vijelie |
![]()
|
Nici ca home user nu mai poti dormi 100% linistit.
Cativa au pus-o de mamaliga fara sa fie mari patroni. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
argon |
![]()
|
ce sa-mi faca daca as avea prin absurd xp black edition, ca asa l-am primit, nu a cerut nici un cod la instalare
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
la home-user mai trebuie si mandat...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
QUOTE(vijelie @ 2 Mar 2009, 14:05) Nici ca home user nu mai poti dormi 100% linistit. Cativa au pus-o de mamaliga fara sa fie mari patroni. adica? ce treaba au ei cu ce am io in PC'ul meu PERSONAL si pe care nu il folosesc in interes de serviciu si alte alea... ma joc cantar straic si stau pa' mess... ce treaba au ei cu el? ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Vrei să aflii ce treabă au?
![]() QUOTE Raportarea pirateriei Sunteți preocupat(ă) de folosirea software-ului ilegal? Dacă credeți că un coleg de serviciu sau chiar un fost angajator folosește sau vinde software fără licență – folosiți numărul liniei de asistență telefonică pentru a telefona BSA sau trimiteți informațiile online. Nu vă trebuie decât câteva minute pentru a ne informa, iar informațiile oferite vor fi strict confidențiale; puteți chiar trimite un raport anonim. Raportarea pirateriei: BSARomania@bsa.org Telefonați la linia noastră de asistență telefonică: +4021.311.16.28 ; +4021.311.17.28 Telefonați la International Hotlines www.bsa.ro Sună-i și spune-le ce filme și ce melodii ai luat aseară de pe dc++. This post has been edited by MAERSK: 2 Mar 2009, 15:37 |
--------------------
-
-
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
din context tind sa cred ca este vorba de companii... "angajator"
io nu am auzti de nimeni sa se trezeasca cu albastritii la usa si sa confiste calculatoru si sa te plesneasca cu amenda ![]() This post has been edited by SSilent: 2 Mar 2009, 15:38 |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
vijelie |
![]()
|
Mai citeste si tu ceva almanahe.
PS Nu mai e amenda de cativa ani, e mai rau. This post has been edited by vijelie: 2 Mar 2009, 15:42 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Păi dacă n-ai auzit ai de ales: mergi la un control / mai citește ziarele / informează-te privind legea drepturilor de autor / etc.
|
--------------------
-
-
|
|
vijelie |
![]()
|
Acum o sa apara iar opinii gen: da-i dracului, de ce sa nu ii furam, nu avem bani de licenta, exista Linux, e prost Linuxul etc.
Mai bine se inchide topicul. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
yooonutz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 6 May 05 From: galati ![]() |
Eu daca folosesc Ubuntu cu qcad comunity edition, blender si gimp pentru modelare si prelucare imagini, si oppen office impress pentru prezentari, se poate lua cineva de mufareza mea? Tot softul utilizat la mine e oppen source.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 - chioara ... pardon AMBIANCE
- gl-o6-lyh
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Exista Linux
![]() |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Traiasca Linux si oppen source!
Jos guvernul ticalosit! P.S. Ar fi totusi de mirare sa poata sa-i dea ceva prin cap lui boc. E prea de tot .... This post has been edited by vi_escu: 2 Mar 2009, 16:14 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Pirateria e treaba cu doua taisuri: daca se foloseste soft piratat, atunci se incalca drepturile de autor, se provoaca piederi financiare. Nu e bine.
Pe de alta parte, daca vrei sa inveti sa lucrezi in nu-stiu-ce soft de CAD sau altceva, nu iti permiti mereu sa cumperi o licenta sau sa mergi la cursuri (daca exista asa ceva) si folosirea unei copii pirat este singura solutie. Piraterie e cand faci bani folosind softuri fara licenta. This post has been edited by Illusi0n: 2 Mar 2009, 17:42 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 05:44 |