Aparate radio
![]() ![]() ![]() |
Aparate radio
Lucian BLK |
![]()
|
||
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|||
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
un reciever de generatie noua care sa aibe si rds, telecomanda.. + doua boxe cat de cat si merge radio in sistem foarte ok
(merge chiar si reciever mai vechi daca nu te deranjeaza telecomanda/rds.. eu am luat un Onkyo TX7700 cu 200ron, care functioneaza perfect si ca radio, dar mai ales ca amplificator, se gasesc deci si la preturi normale, nu te speria) Mai exista varianta de tunner deck. (recomand SH, nou n-am vazut multe, si ce-am vazut e extrem de scump) Sau daca vrei ieftin, cam orice mini/micro/maxi "combina" are si radio Daca vrei si mai ieftin, vezi sisteme vapor-ware cu +1000W pmpo - dar nu recomand. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Pt ceva bun, ma gandeam la asta si l-am cautat pe vreo doua-trei siteuri de la noi (gen kumparaturi sau cum le zice) sa vad preturi dar nu exista. Sigur nu e vaporware...!
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Pai la ce bani ?
Daca e vorba de ceva utima generatie, uite aici Acum depinde ce doresti, eu ,de exemplu, ascult posturi radio de pe internet cu PSP-ul amplificat de un Radio-Cd portabil. |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Luciane, esti cam vag in doleanta ta. Vrei exclusiv tuner? Cu/fara amplificare? Standalone sau portabil? La ce bani?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Ma gandesc la un aparat portabil la care sa pot asculta in conditii decente, diminiata cand ma pregatesc pentru serviciu, posturile dorite. Fara paraituri si alte efecte speciale nedorite!
Cam atat. Undeva in jurul sumei de 200 RON. |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
Daewoo Matiz |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
Cam asa ceva Marty!
Multumesc! |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
Daewoo Matiz |
|
Marty |
![]()
|
Cu placere!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
eu am asa ceva si m-a surprins cit de bine merge , radio merge neasteptat de bine pe fm , mai ales ca este si MP3
This post has been edited by bygy007: 2 Mar 2009, 21:19 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Fiind inconjurat de o retea wireless proprie, de mult astept sa apara si pe la noi un iRadio, la un pret rezonabil.
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 12:35 |