Problema Electrica Mi se aprind semnalizarile, Mi se aprind semnalizarile in mers
![]() ![]() ![]() |
Problema Electrica Mi se aprind semnalizarile, Mi se aprind semnalizarile in mers
ddmihaid |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 2 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
|
|||
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
vezi sa nu fie de la inchiderea de la portbagaj...asa se intampla la mine knd merg cu portbagajul deschis(car cate cv) licare de cateva ori si p urma se opreste..
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Parerea mea e ca-i de la alarma, si vede o usa deschisa.
As verifica contactorii de la toate usile (inclusiv daca exista la portbagaj si capota motor) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ddmihaid |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 2 February 09 ![]() |
Stie cineva cumva cum as putea sa o opresc ?
Daca nu resuesc sa fac nimic o sa incerc sa by-pass totzi senzori de la usi am observat ca cei de la usi dau la masa cel de la capota e un NC si de cel din porbagaj nu stiam si deci nu l-am verificat !! Dar poate stie cineva cum pot sa o dezactivez ? |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
scoti sigurantele la alarma
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
K-tlyn |
![]()
|
![]() FAN DACIA 1300 Group: Members Posts: 281 Joined: 27 July 07 From: IASI ![]() |
Eu mai patesc asa cand merg cu viteza 130-140 km/h si pe drumuri cu unele denivelari. Efectiv se aprind avariile. Eu cred ca e de la intrerupatorul de la portbagaj. Din cauza denivelarilor sasiul se contorsioneaza cu tot cu bara pe care am montat-o intre amortizoare.
|
--------------------
RENAULT
twingo cinetic 1.2 16V
2001
- IS-08-JOT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:05 |